Libnet.ro
UNICEF

12:15

Curiozitatile romanilor in 2014 pe Google: Simona Halep, cum sa slabesc si ce este Diaspora

Adevărul Adevărul,
Curiozitatile romanilor in 2014 pe Google: Simona Halep, cum sa slabesc si ce este Diaspora

Google a anuntat astazi cele mai populare cautari din 2014 in Romania. Am fost interesati de Simona Halep si iPhone 6, dar am aflat si ce este Diaspora pe internet. continuă pe Adevărul

VIDEO Anul 2014 in imagini - Simona Halep ocupa un loc de cinste in clipul realizat de WTA

WTA a realizat un videoclip cu cele mai importante momente ale anului 2014 in tenisul de camp feminin. Simona Halep apare in mai multe momente, sportiva din Romania ocupand un loc de cinste. Intra in material pentru a vedea cele mai frumoase imagini din anul in curs.

Ce au cautat romanii pe Google in 2014 - De la Simona Halep la Ce este diaspora?

Google a dat publicitatii marti lista celor mai populare cautari realizate pe motorul de cautare de-a lungul anului 2014 de catre romani. Simona Halep, iPhone 6 si Bacalaureat au fost cele mai populare cautari, iar Cupa Mondiala din Brazilia si Wimblendon au fost cele mai populare evenimente sportive. Alegerile prezidentiale i-au facut pe multi romani sa intrebe ce este diaspora?, iar presedintele Iohannis se gaseste si el in top 10 cautari.

Simona Halep, 'Ce este diaspora?' sau Romanii au talent, cele mai populare cautari pe Google in 2014

Simona Halep, Conchita Wurst, dar si World Cup si intrebari precum ce este diaspora? au fost printre cele mai cautate cuvinte/propozitii pe Google in 2014, conform topului Zeitgeist, facut public de gigantul american.

Simona Halep, locul 1 in cautarile Google din Romania

Simona Halep a fost in anul 2014 cel mai cautat termen pe reteaua Google din Romania, a anuntat marti motorul de cautare american.

WTA: Simona Halep, cea mai populara jucatoare din circuitul profesionist in 2014

Simona Halep a fost in anul 2014 cea mai populara jucatoare din circuitul feminin, dupa cum informeaza WTA pe site-ul sau oficial. Aflata pe locul trei in ierarhia mondiala, Halep a strans pe wtatennis. com cele mai multe cautari in anul in curs. Sportiva din Romania a fost urmata de Maria Sharapova locul 2 WTA) si Serena Williams locul 1 WTA).

Simona Halep, cea mai buna tanara jucatoare din 2014

Simona Halep a fost desemnata drept cea mai valoroasa tanara jucatoare din lume in anul 2014, potrivit unei ierarhii a site-ului bleacherreport. com .

Simona Halep, desemnata cea mai buna tanara jucatoare de tenis din 2014: Picioarele si mainile rapide ii ofera o combinatie de elita in miscarea pe teren

Simona Halep, locul 3 WTA, a fost desemnata de site-ul bleacherreport. com drept cea mai buna tanara jucatoare de tenis in anul 2014, ea fiind urmata, in ordine, de Eugenie Bouchard Canada), Belinda Bencic Elvetia), Garbine Muguruza Spania) si Madison Keys SUA).

Wtatennis.com: Simona Halep, cea mai populara jucatoare din 2014

Sportiva romana Simona Halep, numarul 3 mondial la tenis, este cea mai populara jucatoare din 2014, anunta wtatennis. com. Romanca le-a devansat in ierarhie pe americanca Serena Williams, liderul mondial, si pe.

Wtatennis.com: Simona Halep este CEA MAI POPULARA JUCATOARE din 2014

Sportiva romana Simona Halep, numarul 3 mondial la tenis, este cea mai populara jucatoare din 2014, ea devansandu-le in ierarhia anuntata de wtatennis. com pe americanca Serena Williams, liderul mondial, si pe.

Simona Halep: cea mai populara jucatoare din 2014, protagonista celui mai frumos meci si cea mai frumoasa lovitura a anului

Simona Halep a pierdut finala de la Turneul Campioanelor cu Serena Williams, dar a devensat-o pe jucatoarea din SUA in clasamentul celor mai populare jucatoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )