Libnet.ro
UNICEF

17:16

Curs BNR: Euro a ajuns la cel mai mare nivel al lunii iulie - 4,4488 lei

B1 B1,
Curs BNR: Euro a ajuns la cel mai mare nivel al lunii iulie - 4,4488 lei

Euro a inceput saptamana in forta, potrivit cursului de schimb anuntat de BNR luni, ajungand la 4,4488 lei. Aceasta este cea mai mare valoare inregistrata de euro in cursul lunii iulie, euro apreciindu-se cu. continuă pe B1

Euro, la cel mai mare nivel al lunii iulie: 4,4488 lei

Cursul de schimb anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a inceput saptamana in forta. Euro s-a apreciat cu 0,78 de bani si a juns la valoarea de 4,4488 lei, cea mai mare inregistrata in cursul lunii iulie, dupa ce vineri a scazut usor, cu 0,13 bani.

Cel mai mare pod de PET-uri din lume, construit la Timisoara, e aproape gata. Cum se face omologarea la Cartea Recordurilor

Constructia celui mai mare pod de sticle din plastic este aproape finalizata. Cele mai mari probleme au fost colectarea sticlelor si lipsa voluntarilor. Recordul va fi omologat prin corespondenta, costurile pentru venirea comisiei speciale la Timisoara fiind prea mari.

Euro incheie saptamana in scadere usoara

Cursul de schimb anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut usor in sedinta de vineri, cu 0,13 bani, ajungand astfel la nivelul de 4,4410 lei pentru un euro, dupa ce joi ajunsese la 4,4423 lei, cel mai mare nivel al ultimei saptamani.

Eugen Teodorovici: Transporturile - cel mai mare risc de pierdere de fonduri europene

Sectorul transporturilor este cel in care Romania risca sa piarda cei mai multi bani europeni, din cauza contractelor incheiate pe valori foarte mari, a recunoscut, luni, ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici. El a sustinut, insa, ca Romania poate ajunge la o rata de absorbtie de 80% din totalul fondurilor structurale si de coeziune.

FOTO Baile Felix, la concurenta cu oferta maghiara. Imagini cu cel mai mare complex de agrement din Romania

Doua hoteluri de cinci stele, 14 bazine cu apa, o baza de tratament echipata cu aparatura noua, de ultima generatie, sali de conferinta, restaurante, plus o zona de agrement. De asta vor avea parte turistii care vor opta sa se relaxeze la Baile Felix, acolo, unde se investesc 29 de milioane de euro, fonduri private, intr-unul dintre cele mai mari baze de agrement din Romania.

FOTO Voluntarii timisoreni nu se inghesuie la realizarea celui mai mare pod din PET-uri din lume

Cel mai mare pod realizat din PET-uri se ridica pe Bega, in zona restaurantului Flora. Sunt folosite peste 100. 000 de sticle de plastic.

Uniunea a atins cel mai jos nivel al evolutiei sale, declaratia lui Laszlo Tokes despre propunerea UDMR pentru Ministerul Culturii

Europarlamentarul Laszlo T337;kes ataca nominalizarea UDMR-ului la Ministerul Culturii si, in acelasi timp, nu vede cu ochi buni deciziile luate, in ultima vreme, de catre formatiunea maghiara al carei presedinte de onoare a fost in urma cu cativa ani.

Traian Basescu: Cristian Diaconescu, cel mai legitim candidat pentru Presedintie. Un partid mic poate sa dea un presedinte mare

Presedintele Traian Basescu participa sambata la Congresul Femeilor Populare al Organizatiei de Femei a Partidului Miscarea Populara, de la Sinaia, acolo unde a afirmat ca cel mai legitim candidat pentru.

VIDEO Cel mai frumos gol de la CM: James Rodriguez il detroneaza pe olandezul zburator

Atacantul columbian James Rodriguez, golgheterul Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia, si-a mai trecut in palmares un trofeu, cel mai frumos gol al turneului. Reusita sa, din voleu, de la mare distanta de poarta a fost preferata de cei peste 4 milioane de votanti de pe site-ul FIFA in detrimentul golului lui Robin Van Persie, inscris din 16 metri cu capul.

Bosch lanseaza burghiul SDS Plus 3, cu o durata de viata cu 30% mai mare fata de alte produse similare aflate pe piata

Divizia de Scule Electrice Bosch a lansat in Romania un nou accesoriu pentru ciocanele rotopercutoare burghiul SDS - Plul 3, cu o durata de viata cu 30% mai mare comparativ cu alte produse asemanatoare existente pe piata. Burghiul SDS Plus 3 este realizat din carburi metalice dure carbura de tungsten) de calitate ridicata si asigura o gaurire rapida si precisa, datorita tehnologiei speciale de sudare a capului burghiului. Astfel, creste atat performanta gauririi in beton, cat si durata de viata a burghiului.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )