Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO Cel mai frumos gol de la CM: James Rodriguez il detroneaza pe olandezul zburator

România Liberă România Liberă,
VIDEO Cel mai frumos gol de la CM: James Rodriguez il detroneaza pe olandezul zburator

Atacantul columbian James Rodriguez, golgheterul Cupei Mondiale de fotbal din Brazilia, si-a mai trecut in palmares un trofeu, cel mai frumos gol al turneului. Reusita sa, din voleu, de la mare distanta de poarta a fost preferata de cei peste 4 milioane de votanti de pe site-ul FIFA in detrimentul golului lui Robin Van Persie, inscris din 16 metri cu capul. continuă pe România Liberă

VIDEO Internautii au votat cel mai frumos gol de la Cupa Mondiala. James Rodriguez si Van Persie, printre laureati

Site-ul oficial al FIFA a anuntat numele marcatorului celui mai frumos gol reusit la Campionatul Mondial, gol votat de milioane de internauti din lumea intreaga.

VIDEO Cele mai bune 5 roluri ale lui James Garner

Intr-o cariera extinsa de-a lungul a sase decenii, James Garner a interpretat cu precadere rolurile unor anti-eroi fermecatori, fiind astfel opus unor nume precum Doris Day, Julie Andrews si Sally Field. Garner, cunoscut in mod special pentru rolurile din serialele TV The Rockford Files si Maverick, a murit la varsta de 86 de ani, in resedinta lui din Los Angeles.

Golgheterul Mondialului, acontat de Real. Suma uriasa platita de galactici lui Monaco, pentru James Rodriguez

Saptamana si transferul bomba la Real. Pe 17 iulie, galacticii l-au prezentat pe Toni Kroos, mijlocasul german care a impresionat la CM. in aceasta seara se va oficializa si transferul lui James Rodriguez 23 de ani), decarul columbian pe care multi l-au vazut drept cel mai bun jucator de la Mondialul din Brazilia.

VIDEO Bulgarul Berbatov a renascut: a marcat un gol de exceptieintr-un amical

Dimitar Berbatov a reusit, poate, cel mai frumos gol al verii, intr-o partida amicala pe care AS Monaco a castigat-o cu 1-0 in fata lui Atletico Junior.

James Rodriguez a aflat ce numar va purta pe tricou la Real Madrid. De ce depinde transferul perlei Columbiei la campioana Europei

Real Madrid este foarte aproape de a-l inregimenta pe golgeterul Campionatului Mondial din Brazilia, columbianul James Rodriguez. Potrivit presei spaniole, venirea atacantului la Madrid depinde, insa, de alt transfer.

James Rodriguez va juca la Real Madrid

Gheata de Aur a Cupei Mondiale din Brazilia, columbianul James Rodriguez, va evolua din aceasta vara pentru Real Madrid, detinatoarea Champions League.

Cel mai bun incarcator pentru iPhone ajunge pe Kickstarter si e finantat in timp record [VIDEO]

Laptopurile Apple au poate cel mai util conector pentru incarcare. Si cel de iPhone este bine construit, simetric, dar nu este chiar MagSafe. Un proiect pe Kickstarter cauta sa schimbe asta si are toate sansele sa creeze cel mai bun incarcator pentru iPhone. Iata de ce. Daca n-ai folosit niciodata un laptop Apple, trebuie sa stii ce este MagSafe. in loc ca in laptop sa intre un conector, pentru a-l incarca, MagSafe se prinde prin magneti de portul de incarcare [].

Cel mai subtire telefon din lume se fabrica in China. Allview l-ar putea aduce in Romania

Producatorul chinez Gionee pregateste un smartphone si mai subtire decat cel aparut anul acesta, Elife 5. Cel mai subtire smartphone din lume, care ar putea aparea si in oferta Allview, va avea 5 milimetri grosime.

Chinezii pregatesc noul cel mai subtire telefon. L-am putea vedea in Romania prin Allview

Unul dintre cei mai cunoscuti producatori de la care Allview cumpara dispozitivear putea lansa cel mai subtire telefon din lume. Ultimul cel mai subtire model a venit si in Romaniasub numele X2 Soul. Daca ai auzit de Allview X2 Soul, trebuie sa stii ca este construit pe tiparul modelului Gionee Elife S5. Acesta a fost cel mai subtire telefon din lume, cu o grosime de 5,5 milimetri. Acum, noul model, cu numele de cod GN9005, are o grosime de doar [].

Studiul care il 'scoate' pe Iohannis cel mai bun pentru prezidentiale

Cercetarea sociologica comandata de PNL pentru a decide candidatul la prezidentiale intre Crin Antonescu si Klaus Iohannis concluzioneaza ca actualul presedinte al partidului are potentialul cel mai bun in perspectiva alegerilor din toamna, au declarat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )