Libnet.ro
UNICEF

23:30

Curs valutar 6 octombrie. Scade din nou lira sterlina

România Liberă România Liberă,
Curs valutar 6 octombrie. Scade din nou lira sterlina

Cursul valutar valabil joi, 6 octombrie, indica o noua scadere a cotatiei lirei sterline, pe fondul incertitudinilor privind modul in care se va produce iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana . continuă pe România Liberă

Curs valutar 4 octombrie. Lira sterlina se depreciaza, pe fondul anuntului referitor la Brexit

Cursul valutar valabil marti, 3 octombrie, indica o depreciere semnificativa a lirei sterline, pe fondul anuntului Guvernului de la Londra referitor la Brexit .

Curs valutar 5 octombrie. Creste dolarul american

Cursul valutar valabil miercuri, 5 octombrie, indica o crestere notabila a cotatiei dolarului american .

Curs valutar 3 octombrie. Leul se depreciaza pe toate fronturile

Cursul valutar valabil luni, 3 octombrie, indica o depreciere a monedei nationale fata de toate principalele valute .

Conversia creditelor in valuta - tergiversata din nou

Parlamentarii au agreat ca vor discuta pe conversia la curs istoric * Noutatile solicitate ieri: un prag pentru creditele ce vor intra sub incidenta legii si conversia unui singur imprumut pentru un client Deputatii din comisiile juridica si de buget au amanat din nou discutiile pe textul proiectului legis and 172;lativ privind conversia creditelor contractate in valuta. Dezbaterile au fost amanate pentru luni, parlamentarii hotarand ca, daca textul va fi agreat intr-o forma sau alta, atunci initiativa sa intre pe ordinea de zi de marti a plenului.

Sebastian Ghita s-a prezentat din nou la Parchetul General, pentru a aduce probe in dosarul autodenuntului

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat din nou, marti, la sediul Parchetului General. Dialogul cu procurorii a fost de circa zece minute.

Vica Blochina, din nou pe masa de operatie: De la o varsta incepe sa cada

Este dornica sa fie in centrul atentiei, asa ca nu e de mirare ca Vica Blochina vrea sa arate perfect in orice situatie. Vedeta a apelat din nou la chirurghia estetica, de data aceasta pentru a-si.

Serviciile ING Bank functioneaza din nou cu dificultate. Reprezentantii bancii: Sunt incidente izolate. Din cand in cand, clientii nu pot face platile

ING Bank Romania intampina din nou probleme. Mai multi clienti ai bancii au semnalat din nou, luni, ca nu pot accesa unele servicii, dupa o situatie similara inregistrata vineri,.

Serviciile ING Bank functioneaza din nou cu dificultate. Sunt incidente izolate. Din cand in cand, clientii nu pot face plati, sustin reprezentantii bancii

Mai multi clienti ai ING Bank Romania au semnalat din nou, luni, ca nu pot accesa unele servicii ale bancii, dupa o situatie similara inregistrata vineri, insa reprezentantii sucursalei romanesti a grupului olandez sustin ca este vorba doar de incidente izolate. Sunt incidente izolate, a declarat pentru News. ro, purtatorul de cuvant al bancii, Iosefina Frolu. Inrebata de inseamna incidente izolate, Frolu a afirmat ca, din cand in cand, clientii nu pot face platile. Vineri, clientii bancii s-au confruntat cu incidete similare.

Google ar putea fi amendata din nou de catre Uniunea Europeana

Googlese afla din nou in vizorul Uniunii Europene, de data aceasta motivul fiind sistemul de operare Android. Comisia Europeana a pornitinvestigatia impotriva Google in urma cu mai multiani, compania americana fiind la un moment dat aproape de incheierea unei intelegeri. Acordul a picat, insa, din cauza opozitiei Frantei si Germaniei, precum si a unor grupuri [].

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, este audiat din nou in dosarul unde e acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, s-a prezentat marti la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este programat un nou termen in dosarul in care este judecat pentru savarsirea infractiunilor de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )