Libnet.ro
UNICEF

17:00

Curs valutar BNR 23 martie 2020. Leul a mai reusit sa castige teren in fata monedei europene?

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR 23 martie 2020. Leul a mai reusit sa castige teren in fata monedei europene?

Un nou curs BNR se va emite noul curs valutar luni, 23 martie 2020, in jurul orei 13. Astazi vom afla daca leul a mai reusit sa castige teren in fata monedei europene, sau nu, pe fondul crizei pandemice. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR, vineri, 20 martie 2020. Sfarsit de saptamana prost pentru leu?

BNR va emite noul curs valutar vineri, 20 martie 2020, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR, vineri, 20 martie 2020 Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valoarea monedelor lumii vineri, 20 martie 2020. Data .

Prognza meteo luni, 23 martie 2020. Ninsori in Romania

Vremea se anunta inschisa in majoritatea regiunilor tarii. Va ninge moderat, cu precadere in cursul zilei, iar stratul de zapada care se va depune va fi de 5-10 cm. De asemenea, vantul va sufla moderat, iar temporar, va avea intensificari cu rafake de 55-65 kmh. Ninsoarea va fi viscolita pe parcursul noptii. Prognza meteo luni, .

Cum se descurca antreprenorii 5 to Go in criza coronavirus: Radu Savopol, fondatorul francizei, invitat online, luni 23 martie 2020, de la ora 14.00

Radu Savopol, fondatorul lantului de cafenele 5 to Go, va participa luni 23 martie 2020, de la ora 14. 00, la un interviu online realizat la distanta si va raspunde intrebarilor despre efectele crizei coronavirus asupra afacerilor si despre posibile solutii pentru traversarea starii de urgenta cauzate de pandemia Covid-19.

MACRO NEWSLETTER 23 Martie 2020

Increderea mediului de afaceri din Germania a inregistrat cea mai mare scadere din 1991 in martie 2020, conform datelor de la Institutul Ifo. Indicele increderii a scazut pana la 87,7 puncte, cel mai redus nivel din august 2009, de la 96 de puncte in luna precedenta. Indicele asteptarilor pentru urmatoarele 6 luni a scazut cu 11,2 puncte, pana la 82, iar indicele conditiilor curente a scazut pana la 93,8 puncte, de la 99 puncte in luna anterioara.

Curs valutar 23 martie 2020. Euro, aproape de un nou maxim istoric

Euro este aproape de un nou maxim istoric.

HOROSCOP DRAGOSTE 23 MARTIE. Balantele trebuie sa renunte la critici, Sagetatorii sunt tensionati in cuplu

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 23 MARTIE 2020. Marte, planeta rosie impulsiva a razboiului este in conjunctie azi cu Pluto in Capricorn au mai fost acum 2 ani, dar nu in ambitiosul si determinatul Capricorn deci saptamana incepe provocator, aproape ca un cod portocaliu de energie cosmica. Exista o putere incredibila acum cu care se pot face multe dar se pot si intampla multe.

HOROSCOP 23 MARTIE. Varsatorii pun fundatii noi, Gemenii au nevoie de timp ca sa se vindece

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 23 MARTIE 2020 ; Marte, planeta rosie impulsiva a razboiului este in conjunctie azi cu Pluto in Capricorn au mai fost acum 2 ani dar nu in ambitiosul si determinatul Capricorn deci saptamana incepe provocator, aproape ca un cod portocaliu de energie cosmica. Exista o putere incredibila acum cu care se pot face multe dar se pot si intampla multe.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 23 martie. Berbecii traiesc momentul prezent, Racii sunt plini de speranta

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 23 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 23 martie. Gemenii actioneaza cu pasiune si curaj, Leii se transforma

Iata pentru LUNI 23 MARTIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

Program Mega Image, incepand de luni, 23 martie. Ce se intampla cu pensionarii care fac cumparaturi

Retailerul belgian Mega Image anunta modificari de program, in contextul raspandirii epidemiei de Covid-19. Noile masuri intra in vigoare de luni, 23 martie 2020, si au fost adoptate pentru sporirea securitatii sanitare. Accesul persoanelor in varsta in magazin Noile masuri se aplica tuturor magazinelor Mega Image, non-stop sau de tip Shop&Go. Pentru sporirea securitatii sanitare .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.255 seconds )