Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curs valutar BNR astazi, 11 ianuarie: cursul euro/leu incheie saptamana la un nou maxim istoric

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Curs valutar BNR astazi, 11 ianuarie: cursul euro/leu incheie saptamana la un nou maxim istoric

Moneda nationala incheie saptamana la un nou minim istoric in fata euro, al treilea in tot atatea sedinte valutare consecutive. Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, 11 ianuarie, un curs de 4,6782 lei/euro, cel mai ridicat din istorie. continuă pe Wall-Street Ro

Curs valutar BNR astazi, 9 ianuarie: cursul euro/leu ajunge la un nou maxim istoric! Care sunt cauzele?

Leul s-a depreciat, miercuri, in fata euro, atingand un nou minim istoric, respectiv 4,6722 lei/euro. Precedentul minim inregistrat de moneda nationala in raport cu euro era de 4,6695 lei/euro, atins la finalul lunii iunie 2018.

Curs valutar BNR astazi, 10 ianuarie: leul se depreciaza in raport cu euro la un nou MINIM istoric! Unde cautam cauzele?

Leul isi continua deprecierea accelerata, doborand un nou record negativ in fata euro. Cursul anuntat joi, 10 ianuarie, de Banca Nationala a Romaniei BNR) este de 4,6764 lei/euro, un nou maxim istoric, la doar o zi dupa precedentul, de 4,6722.

CURS VALUTAR. Leul, cel mai slab curs din istorie in raport cu euro

CURS VALUTAR 11 ianuarie 2019. Banca Nationala a Romanieia anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,6782 lei/euro, o crestere de 0,04% fata de pragul atins joi, un nou nivel.

11 ianuarie 1994 11 ianuarie 2019, 25 de ani de NATO. Radu Tudor: Calitatea de membru NATO reprezinta cel mai important atu al tarii noastre libere

11 ianuarie 1994. Un moment istoric in evolutia democratica a Romaniei. La Cartierul General al NATO din Bruxelles, ministrul afacerilor externe Teodor Melescanu semneaza, in numele tarii noastre, documentele de aderare.

CURS VALUTAR 10 ianuarie. Euro a ajuns la un nou nivel record

Banca Nationala a Romaniei a anuntat, joi, un curs de referinta de 4,6764 lei/euro, o crestere de 0,09% fata de pragul atins miercuri, un nou nivel record. Miercuri, euro a atins pragul.

ADRIAN VASILESCU, BNR: Masa de Craciun, jucariile si petardele au majorat cursul euro

Masurile fiscale adoptate in ante-penultima zi a anului trecut nu pot fi asociate, in mod direct, cauzelor care au determinat scaderea indicelui ROBOR si, in ultimele zile, deprecierea leului in raport cu moneda europeana, pana la minimul istoric, sustin atat analistii economici, cat si reprezentantii Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Horoscopul zilei pentru VINERI 11 IANUARIE. Ceva vechi trebuie sa plece!

Astazi, Soarele si Pluto au intalnirea lor anuala ce are loc acum in Capricorn. Energia acestei zile poate deveni, din acest motiv, mai densa si grea din punct de vedere astrologic. John Lennon spunea ca viata este ceea.

Horoscop 11 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii au de rezolvat o problema importanta si primesc sfaturi foarte bune

Se pare ca ne bazam pe altii astazi sau ne-ar prinde bine un sprijin sau un sfat competent. Berbec. Au nevoie la o problema foarte importanta pe care o au de un sfat si e foarte posibil sa il obtina.

Horoscop 11 IANUARIE. Taurii au o energie debordanta, Balantele au incertitudini legate de relatia amoroasa

Horoscop zilnic 11 ianuarie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Capricorn. Esti deceptionat de faptul ca descoperi, poate cam tarziu, minciunile unui colaborator in care ti-ai pus.

Crestinii sarbatoresc un mare Sfant pe 11 ianuarie

Crestinii sarbatoresc un mare Sfant pe 11 ianuarie. Rugaciunea care te scapa de probleme. Citeste mai mult pespynews. ro .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )