Libnet.ro
UNICEF

07:30

Horoscop 11 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii au de rezolvat o problema importanta si primesc sfaturi foarte bune

Antena3 Antena3,
Horoscop 11 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii au de rezolvat o problema importanta si primesc sfaturi foarte bune

Se pare ca ne bazam pe altii astazi sau ne-ar prinde bine un sprijin sau un sfat competent. Berbec. Au nevoie la o problema foarte importanta pe care o au de un sfat si e foarte posibil sa il obtina. continuă pe Antena3

Horoscop 11 IANUARIE. Taurii au o energie debordanta, Balantele au incertitudini legate de relatia amoroasa

Horoscop zilnic 11 ianuarie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de vineri. Horoscop Capricorn. Esti deceptionat de faptul ca descoperi, poate cam tarziu, minciunile unui colaborator in care ti-ai pus.

Horoscop 8 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii afla informatii importante. Fecioarele au surprize

Camelia Patrascanu a prezentat marti, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 8 ianuarie. Berbec - planuri mari. Exista riscul sa se simta prea limitati si marginiti. Nu au destula libertate pentru.

Horoscopul zilei de 10 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Taurii se bazeaza pe incredere, Scorpionii cer tandrete

HOROSCOP Avem foarte mult fler si intuitie. Trebuie sa ne ascultam sufletul. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat previziunile astrelor pentru ziua de 10 ianuarie 2019. Berbec. Prietenii sunt foarte.

Horoscop pana duminica, cu Camelia Patrascanu.Racii pun mare accent pe relatia in cuplu, Scorpionii viseaza la bani cu familia

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pana duminica. E o saptamana cu evenimente importante pentru unele zodii. HOROSCOP Berbec. Au zile minunate pentru a se inspira.

11 ianuarie 1994 11 ianuarie 2019, 25 de ani de NATO. Radu Tudor: Calitatea de membru NATO reprezinta cel mai important atu al tarii noastre libere

11 ianuarie 1994. Un moment istoric in evolutia democratica a Romaniei. La Cartierul General al NATO din Bruxelles, ministrul afacerilor externe Teodor Melescanu semneaza, in numele tarii noastre, documentele de aderare.

Curs valutar BNR astazi, 11 ianuarie: cursul euro/leu incheie saptamana la un nou maxim istoric

Moneda nationala incheie saptamana la un nou minim istoric in fata euro, al treilea in tot atatea sedinte valutare consecutive. Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, 11 ianuarie, un curs de 4,6782 lei/euro, cel mai ridicat din istorie.

HOROSCOP 9 IANUARIE. Succesul este aproape pentru nativii unei zodii!

Horoscop zilnic 9 ianuarie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 9 ianuarie Capricorn. Nici tu nu stii de unde, primesti azi un impuls fantastic ce te poate propulsa cu cateva etape.

Crestinii sarbatoresc un mare Sfant pe 11 ianuarie

Crestinii sarbatoresc un mare Sfant pe 11 ianuarie. Rugaciunea care te scapa de probleme. Citeste mai mult pespynews. ro .

Horoscopul zilei de 10 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Vesti importante pentru Raci de la persoane aflate la distanta

Avem foarte mult fler si intuitie. Trebuie sa ne ascultam sufletul. Berbec. Prietenii sunt foarte importanti astazi. Primiti sfaturi foarte bune. Taur. Si ei se bazeaza pe persoanele de.

Horoscopul zilei de 9 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele se bucura de succes deplin, iar Taurii iau decizii importante

O zi a prieteniei si a consolarii. Berbec. Au o zi foarte buna, daca stiu cu cine sa se intalneasca. Au nevoie de prieteni. Taur. Vorbim de cariera. Au nevoie de suporteri daca vor sa ia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )