Libnet.ro
UNICEF

10:15

Curs valutar BNR astazi, 16 ianuarie: deprecierea leului continua pana la un nou minim istoric

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Curs valutar BNR astazi, 16 ianuarie: deprecierea leului continua pana la un nou minim istoric

Leul continua sa se deprecieze in raport cu moneda unica europeana, inregistrand un nou minim istoric. In ultimele cinci sedinte ale pietei valutare, cu o singura exceptie, euro a doborat record dupa record. continuă pe Wall-Street Ro

Curs valutar BNR astazi, 15 ianuarie: euro urca la un nou maxim istoric fata de leu

Moneda nationala s-a depreciat, din nou, marti, pe piata valutara de la Bucuresti, pana la un nou minim istoric in raport cu euro. Cu o zi in urma, leul s-a apreciat usor, dupa trei zile de recorduri negative, insa nu a reusit sa mentina acest avantaj.

Curs valutar BNR astazi, 14 ianuarie: leul se apreciaza usor in fata euro, dupa trei zile de minime istorice!

Leul a recuperat ceva din terenul pierdut in a doua parta a saptamanii trecute in fata euro, cand cursul a inregistrat trei maxime istorice consecutive, si s-a apreciat usor in sedinta de luni. In schimb, moneda nationala s-a depreciat in raport cu.

Horoscop 16 ianuarie 2019. Zodia care are probleme la locul de munca

Horoscop 16 ianuarie O noua zi plina de parti pozitive sau negative pentru zodii. Horoscop 16 ianuarieBerbec Astazi veselia si cheful de aventuri sunt atributele tale de baza. Ai putea sa te.

HOROSCOP. Mesajele Arhanghelului Mihail pentru zodii, 16 ianuarie 2019. Berbecii stau in jurul casei, Gemenii sa treaca la actiune

Iata pentruMIERCURI 16 IANUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii, 16 ianuarie 2019. Taurii trebuie sa fie misteriosi, Gemenii sa treaca la actiune

Iata pentruMIERCURI 16 IANUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MIERCURI 16 IANUARIE 2019. Ce faci azi cu simturile tale?

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 16 IANUARIE 2019; Luna este in Taur azi, mai are cateva zile pana la marea sa eclipsa totala ca Luna plina sangerie din 21 ianuarie. Insa deocamdata ne pregatest.

incepand de miercuri, 16 ianuarie, timp de patru saptamani consecutive, Adevarul iti prezinta colectia Femei celebre oferta speciala: publicatia impreuna cu cate doua titluri!

Colectia in opt titluri Femei celebre va fi distribuita impreuna cu ziarul Adevarul in fiecare miercuri incepand cu data de 16 ianuarie, timp de patru saptamani consecutive. Ziarul Adevarul face cititorilor sai o oferta de nerefuzat: pachetul ziar impreuna cu DOUA carti va costa NUMAI 6,99 lei si se va putea gasi la chioscuri timp de cate o saptamana, in limita stocului disponibil.

CURS VALUTAR. Leul, la un nou minim istoric fata de euro. Dolarul sare si el

Leul s-a depreciat marti cu 0,51 bani 0,11%) fata de euro, ajungand din nou la un minim istoric in raport cu moneda unica europeana, cursul stabilit de Banca Nationala a Romaniei BNR) fiind de.

Horoscop 16 ianuarie 2019. Zodia care se confrunta cu probleme la locul de munca

Horoscop 16 ianuarieBerbec Astazi veselia si cheful de aventuri sunt atributele tale de baza. Ai putea sa te indragostesti la prima vedere, sau sa petreci alaturi de prieteni. Fii totusi prudent si t.

ROBOR la 3 luni scade in sedinta de astazi, 15 ianuarie, de la 2,92% pe an la 2,89% pe an

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei cu dobanda variabila de pe piata interbancara, scade in sedinta de astazi, 15 ianuarie. Aflati din materialul de mai jos cum a evoluat indicele ROBOR pe toate.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )