Libnet.ro
UNICEF

10:45

Curs valutar BNR astazi, 14 ianuarie: leul se apreciaza usor in fata euro, dupa trei zile de minime istorice!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Curs valutar BNR astazi, 14 ianuarie: leul se apreciaza usor in fata euro, dupa trei zile de minime istorice!

Leul a recuperat ceva din terenul pierdut in a doua parta a saptamanii trecute in fata euro, cand cursul a inregistrat trei maxime istorice consecutive, si s-a apreciat usor in sedinta de luni. In schimb, moneda nationala s-a depreciat in raport cu. continuă pe Wall-Street Ro

Curs valutar BNR astazi, 11 ianuarie: cursul euro/leu incheie saptamana la un nou maxim istoric

Moneda nationala incheie saptamana la un nou minim istoric in fata euro, al treilea in tot atatea sedinte valutare consecutive. Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, 11 ianuarie, un curs de 4,6782 lei/euro, cel mai ridicat din istorie.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 14 IANUARIE 2019 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 14 IANUARIE 2019 pentru Zodia Taur - in prima parte a zilei este posibil sa survina evenimente neprevazute care te obliga sa-ti schimbi planurile.

CURS VALUTAR. Leul, cel mai slab curs din istorie in raport cu euro

CURS VALUTAR 11 ianuarie 2019. Banca Nationala a Romanieia anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,6782 lei/euro, o crestere de 0,04% fata de pragul atins joi, un nou nivel.

Horoscop 14 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Probleme financiare pentru Pesti

Indrazneala si personalitate puternica astazi, dar e posibil sa fie si conflicte. Berbec. incep bine, insa pot intra in conflicte cu sefii. Taur. Ar fi bine sa fie mai atenti la.

HOROSCOP 14 IANUARIE. Berbecii au probleme cu persoane iubita, Leii castiga o gramada de bani

Horoscop 14 ianuarie Berbec HoroscopRelatia cu persoana iubita este parca si mai tensionata. Este posibil sa nu reusiti sa va achitati datoriile si sa fie necesar sa apelati la ajutoare amicale.

METEO! Vremea se schimba RADICAL! Vezi PROGNOZA pentru perioada 14 ianuarie - 11 februarie

Meteorologii au emis prognoza pentru perioada 14 ianuarie - 11 februarie. Prognoza meteo 14 21 ianuarie 2019 Valorile termice vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta saptamana,.

Elevii se intorc la cursuri pe 14 ianuarie. Cand este programata urmatoarea vacanta

Vacanta de iarna care a inceput pe 22 decembrie 2018 se va incheia pe 13 ianuarie 2019. Elevii se intorc la scoala pe 14 ianuarie, urmand sa ia o noua vacanta in 2 februarie. Va fi o vacanta intersemestriala pana in 10 februarie.

Prognoza meteo luni 14 ianuarie: Inceput de saptamana geros

Vremea ramane geroasa in prima zi a saptamanii, iar de marti vantul va sufla tot mai puternic, inregistrandu-se temperaturi tot mai scazute.

MACRO NEWSLETTER 14 Ianuarie 2019

Preturile de consum din SUA si-au temperat cresterea anuala si in decembrie 2018, pana la 1,9%, de la 2,2% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 0,1%, dupa o stagnare in luna anterioara.

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )