Libnet.ro
UNICEF

05:00

Curs valutar BNR astazi, 23 ianuarie: explozia cursului este de neoprit! A depasit cele mai negre asteptari!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Curs valutar BNR astazi, 23 ianuarie: explozia cursului este de neoprit! A depasit cele mai negre asteptari!

Deprecierea leului accelereaza si la cursul oficial, dupa ce pe piata interbancara cursul a ajuns aproape 4,78 lei/euro, iar la casele de schimb moneda europeana se vinde cu peste 4,8 lei. Mai mult, scaderea leului s-a produs chiar in conditiile in. continuă pe Wall-Street Ro

Curs valutar BNR astazi, 22 ianuarie: scaderea leului continua! Nou maxim istoric pentru euro!

Leul slabeste tot mai mult in fata euro, cursul ajungand la un nou MAXIM istoric. De altfel, incepand din data de 7 ianuarie, euro a crescut in fiecare zi, cu o singura exceptie, doborand record dupa record in fata monedei romanesti. Pe cale de.

ROBOR la 3 luni creste in sedinta de astazi, 23 ianuarie: la cat a ajuns

ROBOR la 3 luni, indicele in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei cu dobanda variabila, a crescut in sedinta de astazi, 23 ianuarie, impreuna cu toate celelalte scadente.

CURS VALUTAR. BNR anunta ce se intampla cu explozia cursului valutar

CURS VALUTAR Purtatorul de cuvant al Bancii Nationale a Romaniei, Dan Suciu, sustine ca deprecierea leului nu poate fi legata de un atac speculativ, in conditiile in care euro a atins miercuri nivelul record.

CURS VALUTAR. Euro se indreapta in viteza spre 4,80 lei

CURS VALUTAR 23 ianuarie 2019. Banca Nationala a Romanieia anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,7569, aceasta fiind a zecea oara, in luna ianuarie, cand euro atinge un nou nivel record. Valorea de .

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii, 23 ianuarie 2019. Berbecii trebuie sa fie autentici, Gemenii sa creada in ei

Iata pentruMIERCURI 23 IANUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 23 ianuarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Miercuri, 23 ianuarie, vremea incepe sa se incalzeasca. Cerul va fi mai mult noros si temporar se vor semnala precipitatii, ziua indeosebi in regiunile nordice, estice si centrale, iar noaptea cu.

CURS VALUTAR. Euro continua sa creasca si atinge un nou nivel record

CURS VALUTAR 22 ianuarie 2019. Banca Nationala a Romanieia anuntat, marti, un curs de referinta de 4,7142 lei, aceasta fiind a noua oara, in luna ianuarie, cand euro atinge un nou nivel record.

CURS VALUTAR. Euro trece de 4,7 lei. Dolarul creste si el

Leul s-a depreciat marti cu 0,51 bani 0,11%) fata de euro, ajungand din nou la un minim istoric in raport cu moneda unica europeana, cursul stabilit de Banca Nationala a Romaniei BNR) fiind de.

MACRO NEWSLETTER-23 Ianuarie 2019

Indicele ZEW al increderii investitorilor in economia Germaniei a crescut neasteptat in ianuarie 2019, cu 2,5 puncte, pana la -15 puncte, pe fondul unei scaderi peste asteptari a indicelui situatiei curente, cu 17,7 puncte, pana la 27,6, cel mai redus nivel al ultimilor 4 ani. Indicele increderii la nivelul zonei euro a crescut cu 0,1, pana la -20,9 puncte, pe fondul unei scaderi cu 6,8 puncte a indicelui situatiei curente, pana la 5,3 puncte. Sursa: ZEW) .

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 23 ianuarie. Vesti inedite de la meteorologi

Miercuri, 23 ianuarie, vremea se va incalzi. Cerul va fi mai mult noros si temporar se vor semnala precipitatii, ziua indeosebi in regiunile nordice, estice si centrale, iar noaptea cu precadere in cele.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )