Libnet.ro
UNICEF

18:15

ROBOR la 3 luni creste in sedinta de astazi, 23 ianuarie: la cat a ajuns

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ROBOR la 3 luni creste in sedinta de astazi, 23 ianuarie: la cat a ajuns

ROBOR la 3 luni, indicele in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei cu dobanda variabila, a crescut in sedinta de astazi, 23 ianuarie, impreuna cu toate celelalte scadente. continuă pe Wall-Street Ro

ROBOR la 3 luni creste in sedinta de astazi: la cat se situeaza

Indicele ROBOR a crescut in sedinta de astazi, 21 ianuarie, pe toate scadentele, inclusiv pe cea la 3 luni, in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei cu dobanda variabila de pe piata interbancara.

Curs valutar BNR astazi, 23 ianuarie: explozia cursului este de neoprit! A depasit cele mai negre asteptari!

Deprecierea leului accelereaza si la cursul oficial, dupa ce pe piata interbancara cursul a ajuns aproape 4,78 lei/euro, iar la casele de schimb moneda europeana se vinde cu peste 4,8 lei. Mai mult, scaderea leului s-a produs chiar in conditiile in.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii, 23 ianuarie 2019. Berbecii trebuie sa fie autentici, Gemenii sa creada in ei

Iata pentruMIERCURI 23 IANUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 23 ianuarie. Vesti incredibile de la meteorologi

Miercuri, 23 ianuarie, vremea incepe sa se incalzeasca. Cerul va fi mai mult noros si temporar se vor semnala precipitatii, ziua indeosebi in regiunile nordice, estice si centrale, iar noaptea cu.

MACRO NEWSLETTER-23 Ianuarie 2019

Indicele ZEW al increderii investitorilor in economia Germaniei a crescut neasteptat in ianuarie 2019, cu 2,5 puncte, pana la -15 puncte, pe fondul unei scaderi peste asteptari a indicelui situatiei curente, cu 17,7 puncte, pana la 27,6, cel mai redus nivel al ultimilor 4 ani. Indicele increderii la nivelul zonei euro a crescut cu 0,1, pana la -20,9 puncte, pe fondul unei scaderi cu 6,8 puncte a indicelui situatiei curente, pana la 5,3 puncte. Sursa: ZEW) .

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 23 ianuarie. Vesti inedite de la meteorologi

Miercuri, 23 ianuarie, vremea se va incalzi. Cerul va fi mai mult noros si temporar se vor semnala precipitatii, ziua indeosebi in regiunile nordice, estice si centrale, iar noaptea cu precadere in cele.

HOROSCOP 23 IANUARIE. Probleme la job pentru Raci, Balantele exceleaza la comunicare

Horoscop 23 ianuarie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop Varsator. Se vede ca esti obosit, pentru ca practic nu ai chef de nicio activitate care te-ar putea solicita catusi de putin.

Economia Guvernului PSD BUBUIE! Indicele ROBOR testeaza nervii romanilor cu CREDITE: Cu cat CRESC RATELE

Economia Romaniei este instabila, iar acest lucru se vede si in fluctuatiile mari ale indicelului ROBOR, dar si in prabusirea leului in fata euro. Dupa ce ROBOR-UL, indicele in functie de care se.

Curs valutar BNR astazi, 22 ianuarie: scaderea leului continua! Nou maxim istoric pentru euro!

Leul slabeste tot mai mult in fata euro, cursul ajungand la un nou MAXIM istoric. De altfel, incepand din data de 7 ianuarie, euro a crescut in fiecare zi, cu o singura exceptie, doborand record dupa record in fata monedei romanesti. Pe cale de.

HOROSCOP 23 ianuarie, cu Camelia Patrascanu. Taurii au parte de surprize. Scorpionii conteaza pe prieteni

Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3,horoscopul pentru ziua de miercuri. Berbec - lucreaza cu sarg, sunt foarte constiinciosi. Corecteaza o greseala din trecut. Taur - este o zi a creatiei.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )