Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curs valutar BNR, luni, 9 decembrie. Cat costa astazi euro

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR, luni, 9 decembrie. Cat costa astazi euro

BNR va emite noul curs valutar luni, 9 decembrie, in jurul orei 13. Valorile principalelor valute internationale vor fi actualizate si afisate atat pe site-ul oficial al Bancii, cat si mai jos. Curs valutar BNR luni, 9 decembrie Banca Nationala a Romaniei BNR) va actualiza valorile monedelor lumii luni, 9 decembrie 2019, in jurul orei . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR vineri, 6 decembrie: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, vineri, 6 decembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in weekend. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7785 lei in luna octombrie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7538 lei minim de 4,7472 .

Cat costa rochia purtata de Carmen Iohannis la Palatul Buckingham. Pretul ii va uimi pe multi

In seara de 3 decembrie, Klaus si Carmen Iohannis au participat la receptia organizata de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham, unde s-au prezentat impecabil. Prima doamna a Romaniei a avut o tinuta simpla, dar aproape ca i-a luat fata Melaniei Trump, care are in spate o cariera de model. Rochia purtata de Carmen .

Fendi a lansat geanta parfumata! Iata cat costa!

Celebrul brand Fendi a lansat, impreuna cu legendarul parfumier Francis Kurkdijan, geanta parfumata in editie limitata! Iata cum arata si cat costa ineditul accesoriu! .

Cat costa casa in care Cornel Gales a trait alaturi de Ileana Ciuculete. Abia acum s-a aflat!

Cu siguranta oamenii s-au intrebat, macar o data, cat valoreaza casa in care Cornel Gales si Ileana Ciuculete si-au dus traiul.

CALENDAR ORTODOX 6 DECEMBRIE. Mare sarbatoare astazi pentru crestinii ortodocsi. Este dezlegare la peste

Sfantul Nicolae, ierarhul din localitatea Mira, este cel mai cunoscut si iubit sfant al Bisericii Ortodoxe. Nascut in jurul anului 280, in localitatea Patara Lichiei, si trecut la cele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )