Libnet.ro
UNICEF

06:15

Curs valutar BNR luni, 9 septembrie. Care sunt noile valori

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR luni, 9 septembrie. Care sunt noile valori

Banca Nationala a Romaniei indica un curs pentru noile cotatii. Urmareste aici valorile de azi, 9 septembrie, alaturi de variatile pozitive si negative ale lor. Cifrele vor aparea in jurul orei 13:15 aici, dar si pe site-ul oficial al BNR. Pana atunci, iata valutele din cursul emis precedent! Curs valutar BNR luni, 9 septembrie Indicele . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR vineri, 6 septembrie. Cat costa euro la casele de schimb

Banca Nationala a RomanieiBNR) emite un nou curs valutar, vineri, 6 septembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in week-end. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7332 lei in luna august, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7286 lei minim de 4,7216 si .

CURS VALUTAR. Lira sterlina, cel mai mare nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, vineri, un curs de referinta de 4,7332 leieuro, in crestere cu 0,07% fata de valoarea atinsa joi. Lira sterlina a urcat la cel mai mare nivel.

Efectele deciziei Curtii Constitutionale pe completurile specializate: Amanare in procesul Turceni-Rovinari, in care sunt judecati Victor Ponta si Dan Sova Din acelasi motiv a fost amanat si procesul lui Sebastian Ghita

Decizia Curtii Constitutionale pe tema completurilor de 3 judecatori, potrivit careia ar trebui rejudecate toate dosarele de la inalta Curte solutionate in prima instanta pana in ianuarie 2019, in masura in care sentintele nu au devenit definitive, duce la amanarea unui nou dosar la completul de 5 judecatori de la instanta suprema. Este vorba despre dosarul Turceni-Rovinari, in care sunt judecati Dan Sova si Victor Ponta si care a fost amanat pentru 7 octombrie, in asteptarea motivarii deciziei CCR. Aceeasi decizie a fost luata luni si in procesul in care fostul deputat PSD Sebastian Ghita, fugar in Serbia, este acuzat ca i-ar fi dat mita fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu.

Mihai Chirica, noi declaratii controversate:O sa vina peste noi congolezii, somalezii, sirienii si alte natiuni care sunt coborate din copac

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a facut noi declaratii controversate, referindu-se lamai multe nationalitati drept natiuni care sunt coborate din copac Resursa principala a unui stat.

VIDEO Teoriile lui Chirica dupa o discutie cu academicienii: Fara investitii in educatie o sa vina peste noi congolezii, somalezii, sirienii si alte natiuni care sunt coborate din copac si o sa ne cucereasca

Primarul din Iasi, Mihai Chirica, s-a lansat vineri, intr-un interviu acordat BZI, intr-o serie de teorii rasiste si nu numai. Precizand ca vine de la o discutie cu mai multi academicieni, Chirica a declarat ca un copil ar trebui sa fie dus la scoala cu forta, comentand ca, daca nu se investeste in educatie, o sa vina peste noi congolezii, somalezii, sirienii si alte natiuni care sunt coborate din copac si o sa ne cucereasca si o sa ne devina si sefi. Dupa educatie, primarul din Iasi a lansat si o teorie medicala: Cel mai bun tratament de cancer este munca. S-a demonstrat stiintific. CNCD se autosesizeaza dupa declaratiile lui Chirica.

Rezultate Loto 649 de duminica, 8 septembrie. Care sunt numerele castigatoare

Duminica, 8 septembrie 2019, au avut loc noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc. Reportul la categoria I a jocului Joker depaseste 15,10 milioane lei peste 3,20 milioane de euro), in timp ce, la Loto 649, reportul este de circa 5,40 milioane lei aproximativ 1,14 euro), informeaza Loteria Romana.

HOROSCOP DRAGOSTE 7 SEPTEMBRIE. Varsatorii sunt romantici, Scorpionii ies din rutina

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru SAMBATA 7 SEPTEMBRIE 2019. O zi de weekend palpitanta, cu un benefic trigon intre Venus, planeta iubirii, aflata in Fecioara, si Pluto,.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 7 septembrie. Gemenii sunt atenti la perfectionism, Scorpionii ar trebui sa-si puna gandurile pe hartie

Iata pentru SAMBATA 7 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

Alerta meteo: Schimbare RADICALA a vremii in weekend! Care sunt judetele vizate!

Sambata, 7 septembrie, vremea va fi calda, local calduroasa in regiunile vestice si sudice. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza in estul tarii, la deal si la munte, unde izolat va.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )