Libnet.ro
UNICEF

08:15

Alerta meteo: Schimbare RADICALA a vremii in weekend! Care sunt judetele vizate!

B1 B1,
Alerta meteo: Schimbare RADICALA a vremii in weekend! Care sunt judetele vizate!

Sambata, 7 septembrie, vremea va fi calda, local calduroasa in regiunile vestice si sudice. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza in estul tarii, la deal si la munte, unde izolat va. continuă pe B1

Mihai Chirica, noi declaratii controversate:O sa vina peste noi congolezii, somalezii, sirienii si alte natiuni care sunt coborate din copac

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a facut noi declaratii controversate, referindu-se lamai multe nationalitati drept natiuni care sunt coborate din copac Resursa principala a unui stat.

VIDEO Teoriile lui Chirica dupa o discutie cu academicienii: Fara investitii in educatie o sa vina peste noi congolezii, somalezii, sirienii si alte natiuni care sunt coborate din copac si o sa ne cucereasca

Primarul din Iasi, Mihai Chirica, s-a lansat vineri, intr-un interviu acordat BZI, intr-o serie de teorii rasiste si nu numai. Precizand ca vine de la o discutie cu mai multi academicieni, Chirica a declarat ca un copil ar trebui sa fie dus la scoala cu forta, comentand ca, daca nu se investeste in educatie, o sa vina peste noi congolezii, somalezii, sirienii si alte natiuni care sunt coborate din copac si o sa ne cucereasca si o sa ne devina si sefi. Dupa educatie, primarul din Iasi a lansat si o teorie medicala: Cel mai bun tratament de cancer este munca. S-a demonstrat stiintific. CNCD se autosesizeaza dupa declaratiile lui Chirica.

Gazonul de pe Arena Nationala, rupt dupa primul antrenament. Care sunt explicatiile

Meciul mult asteptat dintre Romania- Spania bate la usa, iar gazonul inspectat in detaliu de Gabriela Firea s-a emotionat si s-a rupt. Stelian Dia, cel responsabil de ingrijirea acestuia, a incercat sa explice motivele pentru care starea gazonului este mai deplorabila decat cea de dupa un meci oficial. Gazonul de pe Arena National a cedat .

La 52 de ani, arata ca la 25: care sunt secretele unui barbat trecut de prima tinerete

In functie de stilul de viata, gene si afinitatea pentru sport si diete, batranetea poate sa te ocoleasca, dupa cum se poate vedea in cazul barbatului in imaginile alaturate. Povestea tanarului a devenit virala, in momentul in care a intrat in ecuatie varsta fotomodelului. Daca a existat vreodata o fantana a tineretii, este clar ca .

ALERTA METEO: Toamna isi intra in drepturi cu PLOI si VIJELII: Care sunt judetele cele mai afectate

Cerul va fi variabil, iar in zonele montane sunt prognozate ploi de scurta durata. in Delta Dunarii vantul va sufla cu intensificari. La noapte cerul va fi senin in majoritatea regiunilor iar vantul va sufla .

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2589 seconds )