Libnet.ro
UNICEF

10:30

Curs valutar BNR pentru luni, 9 noiembrie. Care sunt cotatiile de azi

Playtech Playtech,
Curs valutar BNR pentru luni, 9 noiembrie. Care sunt cotatiile de azi

Specialistii de la Banca Nationla a Romaniei au emis un nou curs valutar pentru monedele de circulatie internationala: euro, dolar, lira sterlina si nu numai. Care este evolutia acestora, dar si a Indicelui ROBOR? Curs valutar BNR pentru luni, 9 noiembrie Indicele ROBOR stabilit in cursul anterior din data de 6 noiembrie nu a aratat . continuă pe Playtech

Cursul valutar BNR pentru vineri, 6 noiembrie 2020. Va intervenii Banca Centrala pentru a stabiliza leul?

Banca Nationala a Romaniei emite astazi, 6 noiembrie 2020, cursul valutar. Este necesara interventia Bancii Centrale pentru a stabiliza leul in raport cu moneda europeana? Ramane sa aflam dupa ora 13:00, cand va fi publicat noul curs de schimb al BNR. Efectele crizei economice si proasta gestionare Actuala criza financiara, aparuta in principal din cauza .

A inceput campania electorala pentru alegerile parlamentare. Care sunt regulile de protectie sanitara ce trebuie respectate (VIDEO)

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2020 incepe vineri si se va incheia pe data de 5 decembrie, la ora 7. Pentru romanii din strainatate, scrutinul va avea loc in zilele de 5 si 6 decembrie, i.

Fructele de toamna care sunt aur pentru sanatate. Toti romanii trebuie sa le consume ca supa

Cum sa te folosesti de minunatiile toamnei? Fructele si legumele sezonului sunt foarte benefice organismului tau. Cum poti sa le integrezi in meniul tau zilnic si care este cea mai usoara reteta de supa pe care poti sa o prepari din ele? Fructe de toamna. Cum sa le introduci in meniul tau? Desi multi oameni .

Care sunt diferentele dintre raceala si COVID-19 in cazul copiiilor. Explicatia unui medic pediatru

Pediatrul Evelina Moraru, sef de sectie la Spitalul pentru Copii Sfanta Maria din Iasi, a explicat care sunt diferentele intre infectiile respiratorii obisnuite si infectia cu noul coronavirus in cazul.

Becuri aprinse si martori de bord la Opel Astra H. Ce semnificatii au si care sunt cele mai grave avertizari

Opel Astra H este o masina compacta si practica pentru orice familie. Aceasta a fost conceputa de catre inginerii germani inca din anul 1991, in momentul de fata ea aflandu-se la a cincea generatie. A avut un succes international datorita fiabilitatii, confortului si mai ales economiei. in Marea Britanie, este cunoscuta sub numele de Vauxhall .

Simptome de meningita care sunt primele semne ale acestei afectiuni

Pentru a recunoaste simptomele meningitei, trebuie, in primul rand, sa ne familiarizam cu ce este meningita, la cine apare si ce efecte poate avea asupra corpului nostru. Ce este meningita? Meningita este o inflamatie a membranelor. Aceasta inconjoara creierul si maduva spinarii. Nu tine cont de varsta sau sex, poate aparea atat la adulti cat .

Anuntul pentru toti cei care stau la bloc. UE vrea sa se intample asta cu locuinta ta incalzita

Comisia Europeana a anuntat ca va propune introducerea unor standarde energetice minime pentru cladirile rezidentiale. Valul de renovari. Comisia Europeana va propune introducerea unor standarde energetice minime pentru cladirile rezidentiale Initiativa Valul de renovari a Comisiei Europene reprezinta o oportunitate istorica pentru a transforma stocul actual de cladiri vechi si cu pierderi mari intr-unul mai .

eMAG face asta fix inainte de Black Friday: surpriza pentru toti romanii care intra pe site

Pe 13 noiembrie, eMAG va avea Black Friday. Dar pana atunci inca are o groaza de oferte pe site. De-acolo am adunat cateva ca sa cumperi fara sa astepti ziua de vineri. Recent, eMAG a.

Care sunt caracteristicile pacientilor italieni care au decedat fiind infectati cu coronavirus: Varsta medie a victimelor este de 80 de ani

Autoritatile din Italia au publicat date cu privire la profilul pacientilor infectati cu noul coronavirus care au decedat. Este vorba despre un raport al Institutului Superior de Sanatate din Italia, actualizat pe.

Care sunt principalele surse de infectare cu coronavirus - medic

Transportul in comun, petrecerile, mai ales in randul tinerilor, si fabricile unde nu se respecta regulile sanitare sunt principalele surse de infectare cu coronavirus, spune managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, medicul Cristian Oancea. El afirma ca, daca nu vom fi responsabili, se va ajunge ca pacientii cu COVID sa fie tratati in ambulante, din lipsa locurilor in spitale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )