Libnet.ro
UNICEF

01:05

CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni. in urcare sunt si celelalte valute

Antena3 Antena3,
CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni. in urcare sunt si celelalte valute

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,7626 leieuro, in crestere cu 0,18% fata de valoarea atinsa marti. Acesta este cel mai ridicat nivel din 21. continuă pe Antena3

BURSELE DIN LUME Pietele europene, aproape de cel mai ridicat nivel al ultimilor patru ani

Bursele din Europa au crescut ieri, apropiindu-se de cel mai ridicat nivel al ultimilor patru ani, in conditiile in care atentia investitorilor a fost indreptata in continuare la perspectivele unui acord comercial SUA-China.

Gaura din stratul de ozon, la cel mai mic nivel de la descoperirea ei (VIDEO)

Gaura din stratul de ozon, care acopera Antarctica, a fost in septembrie la cel mai mic nivel de la descoperirea ei, in 1982, a anuntat NASA. Fenomenul s-ar datora, insa, mai putin actiunii umane, ci mai.

Curs valutar BNR miercuri, 6 noiembrie. La cat a ajuns euro si dolarul

Banca Nationala a Romaniei emite un nou curs pentru azi, 6 noiembrie. Cotatiile vor urma sa fie actualizate pe pagina oficiala a BNR in jurul orelor 13:15. Iata care sunt valorile de azi ale monedelor internationale! Curs valutar BNR pentru miercuri, 6 noiembrie Banca Nationala a Romaniei aduce un nou curs valutar. Monedele vor fi .

Cel mai grav accident feroviar din istoria Romaniei, pe linia Ploiesti Buzau. Au fost 66 de morti si un singur vinovat

Cel mai grav accident feroviar din istoria Romaniei a avut loc in anul 1917, la Ciurea. Majoritatea romanilor foloseau cu mult timp in urma expresia Acarul Paun atunci cand cineva este acuzat fara dovezi de un lucru si ramane tapul ispasitor. Cine a fost numit vinovat pentru decesul a 66 de persoane si ce legatura .

Ce se strica cel mai des la centralele termice. Defectiuni, cauze si solutii. Cine poate face reparatia

Tot mai muti romani isi monteaza in locuinte centrale termice pe gaz, in conditiile in care sistemele de termoficare devin tot mai vechi, iar caloriferele nu se incalzesc cat ar trebui. Cei care isi achizitioneaza centrale termice trebuie sa stie ca acestea se pot defecta in cazul in care nu sunt intretinute cum trebuie. Iata .

Las Fierbinti, Mangalita, Sacrificiul, Vlad? Ce serial a fost cel mai urmarit in octombrie?

Las Fierbinti, Mangalita, Sacrificiul si Vlad sunt serialele romanesti la care oamenii se uita in prezent. Dar oare care dintre ele a fost cel mai urmarit in luna octombrie? .

PREMIERA: S-a castigat cel mai mare premiu din istoria tenisului

Liderul mondial WTA, Ashleigh Barty, devine noua castigatoare a Turneului Campioanelor! Cu acesta ocazie, australianca devine si persoana care a castigat cel mai mare premiu din istoria tenisului.

Originalitatea si creativitatea au fost premiate la RoboChallenge 2019, cel mai mare concurs de robotica din Europa

Originalitatea si creativitatea au fost premiate la RoboChallenge 2019. Cel mai mare concurs de robotica din Europa a adunat la start peste 600 de concurenti din 17 tari de pe patru continente, pentru un.

Situatie incredibila in Capitala cu o saptamana inainte de alegerile prezidentiale. Cel mai bogat sector, fara apa calda si caldura

Situatie incredibila in Capitala cu o saptamana inainte de alegerile prezidentiale. Locuitorii din cel mai bogat sector ies in strada. Acestia protesteaza revoltati ca nu au apa calda si.

Economist: Avem cel mai mare deficit din ultimii 30 de ani. Daca intram in recesiune avem nevoie de o finantare de patru ori mai mare decat inainte de criza

Deficitul fiscal inregistrat in primele 9 luni din acest an este aproape de 27 miliarde de lei, cel mai mare nivel din ultimii 30 de ani, precizeaza economistul Iancu Guda.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )