Libnet.ro
UNICEF

14:30

BURSELE DIN LUME Pietele europene, aproape de cel mai ridicat nivel al ultimilor patru ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE DIN LUME Pietele europene, aproape de cel mai ridicat nivel al ultimilor patru ani

Bursele din Europa au crescut ieri, apropiindu-se de cel mai ridicat nivel al ultimilor patru ani, in conditiile in care atentia investitorilor a fost indreptata in continuare la perspectivele unui acord comercial SUA-China. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE DIN LUME Investitori optimisti, datorita sperantelor legate de un acord comercial SUA-China

Bursele din Europa au urmat un curs ascendent ieri, apropiindu-se de cel mai ridicat nivel al ultimilor doi ani, in baza unor semnale pozitive legate de evolutia negocierilor comerciale dintre SUA si China.

Gaura din stratul de ozon, la cel mai mic nivel de la descoperirea ei (VIDEO)

Gaura din stratul de ozon, care acopera Antarctica, a fost in septembrie la cel mai mic nivel de la descoperirea ei, in 1982, a anuntat NASA. Fenomenul s-ar datora, insa, mai putin actiunii umane, ci mai.

Digi24: Lista Most wanted. Cine sunt cei mai cautati si mai periculosi oameni din lume

Nu se atingea niciodata de telefoane mobile, nu a avut nicio casa permanenta, un informator i-a furat lenjeria intima la un moment dat, iar ultimele sale momente au fost povestite de Donald Trump. Chiar daca titlul de cel mai cautat om de pe planeta nu exista, nu ar fi gresit sa spunem ca Abu-Bakr al Baghdadi, omul care a condus un stat primitiv si rudimentar in Orientul Mijlociu, un stat implicat in sclavie, tortura, executii difuzate in direct si violente teroriste in aproape 40 de tari l-a detinut in tot acest timp. Moartea sa a lasat ISIS fara lider si lista celor mai cautati criminali fara un numar unu. Cine ar putea sa-i ia locul in acest groaznic top? The Guardian ii inventariaza pe cei mai periculosi si cautati criminali din intreaga lume.

Numai de bine. Cele mai spectaculoase librarii din lume

Suntem tot cu gandul la vacante, iar de data aceasta Oana Portase a pregatit ceva special pentru iubitorii de lectura. O lista cu cele mai spectaculoase librarii din lume pe care le puteti vizita. Sunt librarii.

Cel mai grav accident feroviar din istoria Romaniei, pe linia Ploiesti Buzau. Au fost 66 de morti si un singur vinovat

Cel mai grav accident feroviar din istoria Romaniei a avut loc in anul 1917, la Ciurea. Majoritatea romanilor foloseau cu mult timp in urma expresia Acarul Paun atunci cand cineva este acuzat fara dovezi de un lucru si ramane tapul ispasitor. Cine a fost numit vinovat pentru decesul a 66 de persoane si ce legatura .

CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni. in urcare sunt si celelalte valute

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,7626 leieuro, in crestere cu 0,18% fata de valoarea atinsa marti. Acesta este cel mai ridicat nivel din 21.

Ce se strica cel mai des la centralele termice. Defectiuni, cauze si solutii. Cine poate face reparatia

Tot mai muti romani isi monteaza in locuinte centrale termice pe gaz, in conditiile in care sistemele de termoficare devin tot mai vechi, iar caloriferele nu se incalzesc cat ar trebui. Cei care isi achizitioneaza centrale termice trebuie sa stie ca acestea se pot defecta in cazul in care nu sunt intretinute cum trebuie. Iata .

Las Fierbinti, Mangalita, Sacrificiul, Vlad? Ce serial a fost cel mai urmarit in octombrie?

Las Fierbinti, Mangalita, Sacrificiul si Vlad sunt serialele romanesti la care oamenii se uita in prezent. Dar oare care dintre ele a fost cel mai urmarit in luna octombrie? .

PREMIERA: S-a castigat cel mai mare premiu din istoria tenisului

Liderul mondial WTA, Ashleigh Barty, devine noua castigatoare a Turneului Campioanelor! Cu acesta ocazie, australianca devine si persoana care a castigat cel mai mare premiu din istoria tenisului.

Originalitatea si creativitatea au fost premiate la RoboChallenge 2019, cel mai mare concurs de robotica din Europa

Originalitatea si creativitatea au fost premiate la RoboChallenge 2019. Cel mai mare concurs de robotica din Europa a adunat la start peste 600 de concurenti din 17 tari de pe patru continente, pentru un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )