Libnet.ro
UNICEF

16:30

STUDIU Bucuresti, pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare

Adevărul Adevărul,
STUDIU Bucuresti, pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare

Bucuresti se afla pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare turistica. Capitala a fost in top si anul trecut, cand a fost orasul european cu cea mai mare crestere a numarului de turisti. continuă pe Adevărul

Studiu Mastercard: Bucuresti, pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare

Bucurestiul se afla anul acesta pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare, conform Indexului Global Mastercard de Destinatii Urbane 2018. in 2017, Capitala.

Bucuresti, primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare

Bucurestiul se afla anul acesta pe primul loc in topul destinatiilor din Europa cu cel mai mare potential de dezvoltare, conform Indexului Global Mastercard de Destinatii Urbane 2018. Bucurestiul s-a aflat in top si anul trecut, atunci cand a fost.

Certinvest BET Index, pe primul loc in topul fondurilor de investitii

Raportand un avans de 2%, in raport cu moneda unica europeana, titlurile Certinvest BET Index ocupa prima pozitie in clasamentul fondurilor de investitii, in intervalul 17 - 24 septembrie. Certinvest BET Index este un fond de actiuni de tip index, ce urmareste reproducerea structurii indicelui BET. Fondul are la baza dispersia riscului, investind in cele mai lichide companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), corelandu-si structura in proportie de minimum 90% cu cea a indicelui BET.

Tarom, pe primul loc in topul celor mai de incredere companii aviatice in 2018

In primele opt luni ale anului 2018, Tarom s-a situat pe locul intai din punct al numarului de curse cu incidente raportat la volumul total al zborurilor, cu 1,2 incidente la 100 de zboruri, arata o analiza Flight Refund, companie specializata in.

Germania: Erdogan a inaugurat o mare moschee in Koln, una dintre cele mai impozante din Europa

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, si-a incheiat vizita in Germania prin inaugurarea unei mari moschei la Koln, informeaza AFP. Lacasul de cult este unul dintre cele mai mari din Europa si a fost fina.

FARA PRECEDENT! Peste un milion de avocati din Europa pun la zid Guvernul PSD pentru masurile anti-Justitie si violentele de la protestul din 10 august. Solicitari URGENTE din partea Federatiei Barourilor Europene

Guvernul Dancila este aspru criticat de Federatia Barourilor Europene FBE). Peste un milion de avocati din Europa au semnat o o rezolutie privind incalcarea statului de drept in Romania, scrie.

Prima statie din Europa pentru stocarea energiei solare si eoliene

Dezvoltarea capacitatii stocarii energiei solare si eoliane reprezinta cea de-a treia revolutie din sectorul energiilor regenerabile, a afirmat Duarte Belo, director-general al EDPR Europa si Brazilia, in cadrul inaugurarii primei statii de colectare a energiei regenerabile eoliene din tara noastra.

Micul stat San Marino, destinatia din Europa cu cea mai mare crestere a numarului de turisti

San Marino, unul dintre cele mai mici state independente din lume, a inregistrat cea mai mare crestere a numarului de turisti dintre toate statele europene - peste 30%. Alte destinatii cu cresteri semnificative ale numarului de vizitatori sunt Georgia,.

Banca Mondiala a aprobat primul mprumut pentru Somalia din ultimii 30 de ani

Banca Mondiala a aprobat acordarea sumei de 80 de milioane $ in proiecte Somaliei pentru ca tara din Africa sa poata finanta din fonduri publice reformele economice. Astfel, istoria consemneaza prima plata facuta guvernului zdruncinat de conflicte din ultimii 30 de ani, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )