Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cursul valutar este cel mai sensibil barometru. Euro a crescut puternic pe fondul crizei din Grecia

Antena3 Antena3,
Cursul valutar este cel mai sensibil barometru. Euro a crescut puternic pe fondul crizei din Grecia

Euro creste puternic pe fondul crizei din Grecia. BNR coteaza astazi un euro la 4,49 de lei, aceeasi valoare care a fost afisata in aceasta dimineata si pe pietele interbancare. O crestere spectaculoasa a a. continuă pe Antena3

Cel mai bine clasat roman din ATP

Tenismanul Marius Copil este cel mai bine clasat roman in clasamentul jucatorilor profesionisti ATP), dat publicitatii luni si in care ocupa locul 187, cu o pozitie mai jos fata de saptamana trecuta,.

Mirel Radoi, cel mai bogat elev din Romania, cu o avere estimata la peste 15 milioane de euro

Mirel Radoi, in varsta de 34 de ani, care s-a intors la Steaua dupa 6 ani si jumatate, are emotii in aceasta perioada, avand in vedere ca s-a inscris la examenul de bacalaureat. Totodata, Radoi este cel.

BNR: Euro a sarit la 4,49 lei, cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, astazi, un curs de referinta de 4,4931 lei pentru moneda europeana, in urcare cu 3,54 bani, comparativ cu sedinta precedenta, cand euro a fost cotat la 4,4577 lei, acesta fiind cel mai mare nivel din ultimele 5 luni si jumatate.

Traian Basescu, mesaj de Ziua Drapelului National: Cel mai important este sa-l porti in suflet

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, pe pagina personala de Facebook, un mesaj pentru romani, cu ocazia Zilei Drapelului National, spunand ca cel mai importat simbol national trebuie purtat in suflet. Este.

El e Boo, cel mai mic caine din Marea Britanie. Este cat o cutie de bere

Faceti cunostinta cu cel mai mic caine din Marea Britanie. Boo apartine rasei chihuahua si, la sase luni, in pozitia asezat, abia daca atinge inaltimea a doua conserve. Boo are 20 de centimetri lungime.

Delia se saruta pasional in cel mai nou clip - DA, MAMA

Cel mai asteptat clip al Deliei este gata sa bata toate recordurile de vizualizari. Da, mama este o piesa indrazneata, cu un mesaj puternic, menita sa ii ajute pe toti care trec prin perioade grele.

Productia mondiala de opium a atins cel mai ridicat nivel de dupa 1930

Productia globala de opium, din care este fabricata heroina, s-a dublat in doi ani pentru a ajunge la 7. 554 de tone in 2014, cel mai ridicat nivel de dupa 1930, a anuntat vineri Biroul ONU pentru Droguri si .

Taylor Swift si Calvin Harris, cel mai bine platit cuplu din lume! I-au detronat pe Beyonce si Jay-Z

Beyonce si Jay-Z au fost detronati! Daca pana acum ei ocupau primul loc al topului celor mai bine platite cupluri din intreaga lume, pozitia fruntasa in clasament este mai nou ocupata de Taylor Swift si Calvin Harris! .

Aniversarea bicicletei: doua secole de cand avem cel mai eficient mijloc de transport

Originile bicicletei sunt invaluite in mister, iar inventarea sa nu poate fi atribuita unei singure persoane. Un lucru este insa cert: e unul dintre cele mai practice mijloace de transport de care oamenii se bucura de aproape 200 de ani. Desigur ca masina se deplaseaza mai repede, iar calul ocupa mai putin spatiu, dar bicicleta [] Aniversarea bicicletei: doua secole de cand avem cel mai eficient mijloc de transport Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Pogonaru: Romania - una dintre tarile cu cel mai putin capital autohton

Tara noastra se numara statele din Europa Centrala si de Est care au cel mai putin capital local, acesta fiind impins in jocul populismului si politicului, ca vinovat de serviciu, este de parere Florin Pogonaru, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR).

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )