Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cursul valutar: Euro se vinde si cu peste 4,85 lei la bancile comerciale

Adevărul Adevărul,
Cursul valutar: Euro se vinde si cu peste 4,85 lei la bancile comerciale

Euro se vinde, joi, si cu peste 4,85 lei la bancile comerciale din Romania, iar, pe piata interbancara, a ramas peste nivelul de 4,76 lei. continuă pe Adevărul

Cursul valutar: Euro se vinde si cu peste 4,85 lei la bancile comerciale

Euro se vinde, joi, si cu peste 4,85 lei la bancile comerciale din Romania, iar, pe piata interbancara, a ramas peste nivelul de 4,76 lei. Banca Nationala a Romaniei a anuntat,.

CURS VALUTAR. Euro trece de 4,7 lei. Dolarul creste si el

Leul s-a depreciat marti cu 0,51 bani 0,11%) fata de euro, ajungand din nou la un minim istoric in raport cu moneda unica europeana, cursul stabilit de Banca Nationala a Romaniei BNR) fiind de.

PSD: BNR, singura institutie abilitata sa administreze controlat cursul leu-euro / Are rezerve de 36,8 miliarde euro

PSD a aruncat joi vina pentru deprecierea monedei nationale asupra Bancii Nationale, singura institutie abilitata sa administreze controlat cursul leu-euro.

SONDAJ Unde credeti ca se va stabiliza cursul leu-euro?

In ultimele zile, cursul leu-euro a variat intre 4. 6 si 4. 8, determinand speculatorii sa lanseze un atac asupra monedei. Au fost momente de scadere, dar si avertismente ca moneda s-ar stabiliza doar printr-o interventie a BNR. Sondaj Hotnews. ro: Unde credeti ca se va stabiliza cursul leu-euro?.

Cursul valutar continua sa creasca. Primele tranzactii interbancare de miercuri se fac la 4,75 lei/euro

Moneda nationala continua sa se deprecieze, cotatiile de miercuri dimineata de pe piata valutara anuntand un curs de 4,757 lei/euro, fata de nivelul oficial de 4,71 lei/euro anuntat ieri de BNR. Leul.

Economistul Lucian Isar, despre cursul valutar: Isarescu manipuleaza cursul

Deprecierea monedei nationale, care a ajuns miercuri la un curs de 4,75 lei pentru un euro, a condus la o reactie dura a economistuluiLucian Isar. Acesta a cerut, intr-o interventie la Antena 3 dupa.

Cursul valutar nu mai poate fi tinut in frau: bancile il vand cu aproape 4,79 lei

Moneda europeana a crescut constant in acest an, de la 4. 6656 lei la data de 3 ianuarie, la 4,7142 la data de 22 ianuarie, bancile oferindu-l la vanzare si la valolri care depasesc 4,78 lei.

BNR, explicatii despre cursul valutar

Purtatorul de cuvant al Bancii Nationale a Romaniei, Dan Suciu, sustine ca deprecierea leului nu poate fi legata de un atac speculativ, in conditiile in care euro a atins miercuri nivelul record de 4,7569.

CURS VALUTAR. Euro se indreapta in viteza spre 4,80 lei

CURS VALUTAR 23 ianuarie 2019. Banca Nationala a Romanieia anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,7569, aceasta fiind a zecea oara, in luna ianuarie, cand euro atinge un nou nivel record. Valorea de .

Curs BNR: Euro sare pentru prima data in istorie peste 4,7 lei

Leul a continuat sa se deprecieze si la acest inceput de saptamana, cursul BNR oficial anuntat luni fiind de 4,7081 lei/euro, un nou record istoric.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )