Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cursurile de la 9 gradinite si scoli din Capitala, suspendate din cauza gripei

Adevărul Adevărul,
Cursurile de la 9 gradinite si scoli din Capitala, suspendate din cauza gripei

Mai multe clase si grupe de gradinita din Capitala vor avea cursurile suspendate timp de trei zile din cauza cazurilor de gripa, a anuntat luni Inspectoratul Scolar municipal. continuă pe Adevărul

Cursuri suspendate in noua scoli si gradinite din Bucuresti din cauza gripei

Cursurile au fost suspendate in noua scoli si gradinite din Capitala din cauza gripei, a anuntat Inspectoratul Scolar Bucuresti. Directorul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, Cristina Pelin, a explicat, pentru HotNews. ro, ca in clasele unde au fost suspendate cursurile au fost confirmate minumum cate 3 cazuri de gripa, ceea ce inseamna focar si duce, automat, la inchiderea cursurilor.

Noua scoli si gradinite, inchise in Bucuresti, din cauza gripei. Lista completa

In dimineata de marti au fost inchise noua unitati de invatamant din Capitala, din cauza gripei. Situatia este una confirmata de catre Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti care a anuntat suspendarea orelor de curs, pentru scolile si gradinitele din cateva sectoare din Bucuresti. Noua scoli si gradinite, inchise in Bucuresti, din cauza gripei. Lista completa .

Lidia Buble are o sora mai mica extrem de frumoasa. Cum a aparut aceasta, intr-un mall din Capitala

Lidia Buble are o familie numeroasa si se mandreste foarte tare cu fratii si surorile ei. Cantareata de muzica pop a avut o aparitie neasteptata, cu cateva zile in urma, intr-un centru comercial din Capitala. Iubita lui Razvan Simion nu a mers singura la cumparaturi de aceasta data si a preferat compania surioarei sale mai .

Scoala 133 din Capitala va fi inchisa pentru trei zile: 18 elevi au ajuns la spital cu simptomele unei intoxicatii

Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucuresti a decis ca Scoala 133 din Capitala sa fie inchisa pentru 72 de ore, dupa ce mai multi elevi au inceput sa se simta rau, in urma unei dezinsectii.

Noi detalii in cazul elevilor de la scoala din Capitala, care au acuzat stare de rau dupa dezinsectie. 18 elevi au fost dusi la spital

Nu mai putin de 500 de elevi de la Scoala Generala 133 din Capitala au fost evacuati dupa ce mai multi copii au inceput sa se simta rau. 23 dintre ei avut nevoie de ingrijiri medicale, 18copii au fost dusi de urgenta la spital.

Alerta la o scoala din Capitala. Se simte miros de insecticid! Mai multi copii acuza stare generala de rau

Stare de alerta la scoala 133 din Capitala.

Cursuri suspendate din cauza gripei, in mai multe scoli si gradinite din Bucuresti. Elevii vor sta acasa trei zile

Cursurile din mai multe unitati scolare au fost suspendate, avand in vedere cazurile de gripa, potrivit unei informari a Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Alerta in Romania! SCOLI si GRADINITE iNCHISE din cauza GRIPEI (VIDEO)

Alerta epidemiologica in Romania! in jur de 1. 700 de oameni din Bucuresti, Constanta, Ploiesti si alte orase au contractat, deja, virusul gripal. Din pacate, doua persoane au si murit. Si la Buzau sunt.

Un profesor de sport a fost incatusat in fata unei scoli din Bistrita-Nasaud. Dascalul a fost condamnat anul trecut pentru purtare abuziva fata de elevi si mai are un proces pe rol

Un profesor de sport din comuna Sant, judetul Bistrita-Nasaud, fost incatusat in fata scolii, luni dimineata, dupa ce a incercat sa patrunda in cladire, dar a intrat intr-un conflict verbal cu.

Nicusor Dan, despre cauzele poluarii din Capitala: Traficul, nerespectarea legii pe santiere, disparitia spatiilor verzi si gropile de gunoi

Traficul, nerespectarea legii pe santiere, disparitia spatiilor verzi si modul in care functioneaza gropile de gunoi sunt principalele cauze ale poluarii din Bucuresti, a afirmat Nicusor Dan, candidat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )