Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cursurile se suspenda. Scolile raman inchise luni, 27 ianuarie

Adevărul Adevărul,
Cursurile se suspenda. Scolile raman inchise luni, 27 ianuarie

Inspectoratul Scolar Judetean Constanta a anuntat ca luni, 27 ianuarie, cursurile unitatilor de invatamant din judetul Constanta vor fi suspendate. continuă pe Adevărul

Codul portocaliu la Tulcea. Dupa drumuri, si scolile din judet vor fi inchise luni, 27 ianuarie

Comandamentul de iarna constituit la nivelul judetului Tulcea a decis ca scolile sa fie inchise luni, 27 ianuarie, din cauza codului portocaliu.

Cursuri suspendate luni, 27 ianuarie, in 26 de judete. ...

Scolile vor fi inchise luni, 27 ianuarie, in 26 de judete din sudul, sud-vestul, sud-estul si centrul tarii, a anuntat azi Ministerul Educatiei. Sunt judetele in care in ultimele 48 de ore au fost emise coduri galbene si portocalii. Este insa foarte posibil, arata oficialii, ca scolile sa fie inchise si marti, in functie de evolutia situatiei din fiecare judet in parte. Cert este ca scolile din Bucuresti vor fi inchise doua zile, pe 27 si 28 ianuarie. Iata si lista celorlalte judete unde .

LIVE TEXT/VIDEO Viscol si ninsori: Cele trei autostrazi si mai multe drumuri nationale raman inchise luni dimineata. Linii ferate inchise si trenuri blocate. Aeroporturile nu au fost inchise/ Codul rosu pentu 3 judete a fost ridicat

Foto: HotNews / DPCele trei autostrazi si 24 de drumuri nationale raman inchise, iar mai multe trenuri sunt blocate, au intarzieri sau sunt anulate. Si cursele aeriene au fost anulate pe aeroporturile din Bucuresti. De asemenea, 176 de persoane erau blocate, duminica seara, in trafic pe drumurile din tara, a anuntat ministrul interimar de Interne, Gabriel Oprea, la Comandamentul central de iarna. Liviu Dragnea: Luni ii propun premierului sa decreteze stare de alerta pentru Buzau, Braila si VranceaRamona Manescu: Aeroportul Baneasa a fost deschis pentru a fi folosit ca o alternativa CFR Calatori: o serie de trenuri sunt anulate, iar altele sunt tractate cu locomotive Diesel si circula cu limitare de viteza, inregistrandu-se intarzieri.

VIDEO Scolile sunt inchise luni in 27 judete si municipiul Bucuresti

Unitatile de invatamant vor fi inchise luni in 27 de judete si municipiul Bucuresti, pentru care au fost emise cod portocaliu sau galben de ninsori si viscol, a anuntat Ministerul Educatiei, potrivit Agerpres. In Bucuresti, Braila, Buzau si Prahova, scolile si gradinitele vor ramane inchise si marti, potrivit anunturilor facute de Inspectoratele Judetene.

Luni, scolile ar putea fi inchise din cauza zapezii si a viscolului

In functie de starea vremii inregistrata duminica, 26 ianuarie, inspectoratele scolare judetene si cel al municipiului Bucuresti ar putea decide sistarea cursurilor pentru ziua de luni, 27 ianuarie.

Este oficial: scolile de la Olt vor fi inchise luni

Autoritatile din judetul Olt au decis suspendarea cursurilor scolare in ziua de luni 27 ianuarie, din cauza vremii nefavorabile. Masura este valabila, momentan, doar pe parcursul zilei mentionate, dar, in functie in evolutia conditiilor meteo, pot aparea schimbari. Elevii sunt sfatuiti sa ramana acasa, urmand ca orele ce vor fi pierdute luni sa fie recuperate pe parcursul anului scolar.

Scolile ar putea fi inchise luni din cauza vremii

Scolile ar putea fi inchise, luni, din cauza vremii severe, potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei Nationale MEN). Inspectoratele scolare judetene/ al municipiului Bucuresti au obligatia de a se afla.

Scolile din 27 de judete inchise luni. in Capitala, elevii stau acasa si marti

Scolile vor fi inchise luni in 27 de judete din tara, iar in Capitala cursurile sunt suspendate inclusiv marti, a anuntat vineri ministrul Educatiei, Remus Pricopie, dupa comandamentul de iarna de la Guvern.

VIDEO Scolile vor fi inchise luni in 27 judete si municipiul Bucuresti

Unitatile de invatamant vor fi inchise luni in 27 de judete si municipiul Bucuresti, pentru care au fost emise cod portocaliu sau galben de ninsori si viscol, a anuntat Ministerul Educatiei, potrivit Agerpres. In Bucuresti, Braila, Buzau si Prahova, scolile si gradinitele vor ramane inchise si marti, potrivit anunturilor facute de Inspectoratele Judetene.

Scolile vor fi inchise luni in 27 judete si municipiul Bucuresti

Unitatile de invatamant vor fi inchise luni in 27 de judete si municipiul Bucuresti, pentru care au fost emise cod portocaliu sau galben de ninsori si viscol, a anuntat Ministerul Educatiei, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )