Libnet.ro
UNICEF

23:15

Curtea de Apel Bucuresti amana, pentru 23 noiembrie, procesul prin care Dragnea a dat in judecata Instanta suprema

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Curtea de Apel Bucuresti amana, pentru 23 noiembrie, procesul prin care Dragnea a dat in judecata Instanta suprema

Curtea de Apel Bucuresti a amanat, vineri, pentru 23 noiembrie, procesul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, contesta decizia Instantei supreme de a nu aplica noile reglementari privind formarea completurilor de cinci judecatori, informeaza Agerpres. continuă pe Wall-Street Ro

Curtea de Apel Bucuresti amana contestatia lui Liviu Dragnea

Update:Curtea de apel Bucuresti nu mai judeca vineri plangerea lui Liviu Dragnea, depusala inceputul acestei luni. Judecatorii au amanat dosarul pentru data de 23 noiembrie. Liderul PSD este.

Procesul in care Dragnea cere anularea completului de 5 judecatori, amanat

Curtea de Apel Bucuresti a amanat astazi pentru 23 noiembrie, procesul in care Dragnea cere anularea hotararii ICCJ prin care aplicarea prevederilor noii Legi de organizare judiciara privind completurile de 5 judecatori este amanata pentru 2019.

Curtea de Apel Bucuresti judeca vineri primul termen n procesul lui Dragnea cu instanta suprema

Curtea de Apel Bucuresti a stabilit pentru vineri primul termen in procesul intentat de presedintele PSD, Liviu Dragnea, impotriva Colegiului de Conducere al inaltei Curti de Casatie si Justitie, privind modul in care au fost formate completurile de 5 judecatori de la instanta suprema, scrie Mediafax.

Curtea de Apel Bucuresti judeca primul termen in procesul lui Dragnea cu instanta suprema

Curtea de Apel Bucuresti a programat, vineri, primul termen al procesului in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, contesta decizia Instantei supreme de a nu aplica noile reglementari privind formarea completelor.

Curtea Constitutionala a amnat pentru 6 noiembrie sesizarea lui Iohannis pe Legea care prescrie la 3 ani conflictul de interese

Curtea Constitutionala a amanat, marti, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in legatura proiectul adoptat de Senat al deputatului PSD Catalin Radulescu care prevede ca starea de incompatibilitate si conflictul de interese sa fie prescrise dupa trei ani de la data savarsirii lor, potrivit Mediafax.

Curtea de Apel, decizie-fulger: Primul termen in procesul lui Dragnea impotriva inaltei Curti, judecat pe 26 octombrie

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au stabilit ca procesul deschis de Liviu Dragnea impotriva Colegiului de conducere a inaltei Curti de Casatie si Justitie sa fie judecat pe 26 octombrie. Decizia este.

Ikea amana pentru anul viitor deschiderea celui de-al doilea magazin din Bucuresti

Retailerul suedez de mobila si decoratiuni Ikea va deschide anul viitor magazinul din zona Theodor Pallady din Capitala, dupa ce initial deschiderea acestuia era programata pentru sfarsitul verii din acest.

Perchezitii la Judecatoria Centru si Curtea de Apel: Cinci judecatori, suspectati de acte de coruptie

Ofiterii CNA si procurorii anticoruptie au descins in dupa-amiaza zilei de marti, 23 octombrie, in sediile Judecatoriei Centru si Curtii de Apel, in cadrul unui dosar de coruptie in care ar fi implicati cinci judecatori.

Curtea de Apel Alba Iulia respinge actiunea Bisericii Romano-Catolice privind retrocedarea sediului Universitatii 1 Decembrie 1918

Curtea de Apel Alba Iulia a respins cererea Arhiepiscopiei Romano-Catolice cu privire la anularea unui act administrativ prin care s-a respins retrocedarea a doua cladiri in care isi desfasoara activitatea Universitatea 1 Decembrie 1918.

OMV amana pentru 2019 decizia de investitii in proiectul offshore din Marea Neagra

Grupul energetic austriac OMV a hotarat sa amane, pentru anul urmator, decizia de investitie in proiectul sau offshore din Marea Neagra din cauza ca Guvernul Romaniei a avut nevoie de o durata prea mare de timp pentru a pune la punct cadrul de reglementare, a declarat directorul general de la OMV, Rainer Seele, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )