Libnet.ro
UNICEF

06:15

OMV amana pentru 2019 decizia de investitii in proiectul offshore din Marea Neagra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OMV amana pentru 2019 decizia de investitii in proiectul offshore din Marea Neagra

Grupul energetic austriac OMV a hotarat sa amane, pentru anul urmator, decizia de investitie in proiectul sau offshore din Marea Neagra din cauza ca Guvernul Romaniei a avut nevoie de o durata prea mare de timp pentru a pune la punct cadrul de reglementare, a declarat directorul general de la OMV, Rainer Seele, transmite Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

OMV amana pentru anul viitor decizia continuarii investitiilor in Marea Neagra

OMV a amanat luarea unei decizii privind investitia in proiectul de explorare din Marea Neagra pentru anul viitor, din cauza Guvernului roman, care a avut nevoie de prea mult timp pentru legea offshore, a anuntat.

OMV amana decizia privind investitia in Marea Negra

OMV a amanat decizia privind investitia in proiectul de explorare din Marea Neagra, pana anul viitor, pentru ca Guvernul roman a avut nevoie de prea mult timp pentru a stabili cadrul legal adecvat, a anuntat Rainer Seele, CEO al companiei, citat de Reuters.

Curtea de Apel Bucuresti amana, pentru 23 noiembrie, procesul prin care Dragnea a dat in judecata Instanta suprema

Curtea de Apel Bucuresti a amanat, vineri, pentru 23 noiembrie, procesul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, contesta decizia Instantei supreme de a nu aplica noile reglementari privind formarea completurilor de cinci judecatori, informeaza Agerpres.

Ikea amana pentru anul viitor deschiderea celui de-al doilea magazin din Bucuresti

Retailerul suedez de mobila si decoratiuni Ikea va deschide anul viitor magazinul din zona Theodor Pallady din Capitala, dupa ce initial deschiderea acestuia era programata pentru sfarsitul verii din acest.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )