Libnet.ro
UNICEF

13:31

Curtea de Apel Bucuresti decide daca fostul ministru Sorina Pintea ramane in arest preventiv. A fost adusa fara catuse

Adevărul Adevărul,
Curtea de Apel Bucuresti decide daca fostul ministru Sorina Pintea ramane in arest preventiv. A fost adusa fara catuse

Curtea de Apel Bucuresti judeca, vineri, contestatia depusa de fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea fata de decizia de arestare preventiva. continuă pe Adevărul

Sorina Pintea, adusa fara catuse la Curtea de Apel care va decide daca ramane sau nu in arest

Sorina Pintea a ajuns, vineri dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, unde magistratii vor analiza contestatia depusa de avocatii fostului ministru al Sanatatii la arestul la domiciliu. Sorina Pintea a fost dusa cu o masina a Arestului central, fara a mai fi incatusata.

Curtea de Apel Bucuresti: Sorina Pintea, eliberata

Curtea de Apel Bucuresti a judecat, vineri, contestatia fata de decizia de arestare preventiva depusa de fostul ministru al Sanatatii si a decis ca Sorina Pintea sa fie eliberata. Ea va fi cercetata sub control judiciar pentru 60 de zile, avand o serie de obligatii si interdictii in aceasta perioada.

Sorina Pintea a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti, fara catuse. Judecatorii analizeaza contestatia fostului ministru fata de decizia de arestare preventiva (FOTO, VIDEO)

Sorina Pintea a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti, unde se analizeaza contestatia depusa de fostul ministru al Sanatatii fata de decizia de arestare preventiva. De mentionat ca Pintea nu avea catuse,.

CURTEA DE APEL BUCURESTI: Sorina Pintea va fi plasata sub control judiciar

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea va fi plasata sub control judiciar, a decis, vineri, Curtea de Apel Bucuresti, care a judecat contestatia sa la masura arestului preventiv.

Curtea de Apel Bucuresti a ramas in pronuntare la contestatia Sorinei Pintea

Curtea de Apel Bucuresti a ramas in pronuntare, vineri, cu privire la contestatia depusa de fostul m.

Sorina Pintea scapa definitiv de arestul preventiv. Curtea de Apel a decis cercetarea fostului ministru sub control judiciar (VIDEO)

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au stabilit definitiv, vineri, revocarea masurii de arestare preventiva a Sorinei Pintea. Fostul ministru va fi cercetat sub control judiciar. Judecatorii de la CAB au.

Viorica Dancila o apara pe Sorina Pintea. Ce a dezvaluit acum despre fostul ministru

Sorina Pintea, ex-ministrul Sanatatii, si-a dat demisia din functia de manager al Spitalului de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare dupa acuzatiile DNA. Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei, a sarit in apararea acuzatei. Fostul lider PSD a transmis un mesaj pe contul ei de Facebook referitor la situatia in care se afla Pintea.

Criminalul de la Perla a scapat de inchisoarea pe viata. Ce decizie au luat judecatorii Curtii de Apel Bucuresti

Pedeapsa primita de Gheorghe Vladan, cunoscut drept criminalul de la Perla, a fost redusa, joi, de judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti. Astfel, magistratii au decis sa ii inlocuiasca pedeapsa pe viata cu inchisoare pe o perioada de 25 de ani. Astfel, Vladan va putea fi eliberat dupa ce executa jumatate din pedeapsa pentru ca are mai mult de 60 de ani.

Protest pentru sustinerea Sorinei Pintea, fostul ministru al Sanatatii

Se anunta protest pentru sustinerea Sorinei Pintea. Baimarenii vor sa se adune pentru a-si manifesta solidaritatea fata de suferinta traita de fostul ministru al Sanatatii.

Sorina Pintea, eliberata din arest. Fostul ministru al Sanatatii, cercetat sub control judiciar

Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Sorina Pintea sa fie eliberata. Fostul ministru va fi cercetat sub control judiciar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )