Libnet.ro
UNICEF

11:00

Curtea de Apel Bucuresti a ramas in pronuntare la contestatia Sorinei Pintea

România Liberă România Liberă,
Curtea de Apel Bucuresti a ramas in pronuntare la contestatia Sorinei Pintea

Curtea de Apel Bucuresti a ramas in pronuntare, vineri, cu privire la contestatia depusa de fostul m. continuă pe România Liberă

Curtea de Apel Bucuresti decide daca fostul ministru Sorina Pintea ramane in arest preventiv. A fost adusa fara catuse

Curtea de Apel Bucuresti judeca, vineri, contestatia depusa de fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea fata de decizia de arestare preventiva.

Sorina Pintea afla astazi daca ramane in arest

Curtea de Apel Bucuresti judeca, vineri, contestatia depusa de fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea fata de decizia de arestare preventiva.

Sorina Pintea a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti, fara catuse. Judecatorii analizeaza contestatia fostului ministru fata de decizia de arestare preventiva (FOTO, VIDEO)

Sorina Pintea a ajuns la Curtea de Apel Bucuresti, unde se analizeaza contestatia depusa de fostul ministru al Sanatatii fata de decizia de arestare preventiva. De mentionat ca Pintea nu avea catuse,.

Curtea de Apel Bucuresti: Sorina Pintea, eliberata

Curtea de Apel Bucuresti a judecat, vineri, contestatia fata de decizia de arestare preventiva depusa de fostul ministru al Sanatatii si a decis ca Sorina Pintea sa fie eliberata. Ea va fi cercetata sub control judiciar pentru 60 de zile, avand o serie de obligatii si interdictii in aceasta perioada.

CURTEA DE APEL BUCURESTI: Sorina Pintea va fi plasata sub control judiciar

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea va fi plasata sub control judiciar, a decis, vineri, Curtea de Apel Bucuresti, care a judecat contestatia sa la masura arestului preventiv.

Contestatia Sorinei Pintea la masura arestarii, judecata vineri, la Curtea de Apel Bucuresti

Contestatia Sorinei Pintea, la masura de arestare preventiva pentru 30 de zile, se va judeca vineri, la Curtea de Apel Bucuresti.

Ziua Z pentru Sorina Pintea. in ce data va fi adusa la Curtea de Apel fosta sefa de la Sanatate prinsa cu spaga

Contestatia Sorinei Pintea impotriva deciziei de sambata seara a Tribunalului Bucuresti, cea prin care magistratii au decis incarcerarea acesteia pentru 30 de zile, se judeca pe data de 6 martie la Curtea de Apel.

Viorel Mocanu, avocatul lui Pintea, primele declaratii: Nu am folosit nimic din ceea ce a aparut in spatiul public

Curtea de Apel Bucuresti a decis eliberarea Sorinei Pintea. Avocatul fostului ministru, Viorel Mocanu, a declarat in exclusivitate la Antena 3 cum a decurs procesul.

Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul Sorinei Pintea

Avocatul Poporului, Renate Weber, a anuntat, miercuri seara, ca s-a autosesizat in cazul Sorinei Pintea si a adresat intrebari directorului Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.

Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul Sorinei Pintea. Renate Weber: Privarea de libertate nu trebuie sa echivaleze cu o condamnare de moarte

Avocatul Poporului, Renate Weber, a anuntat, miercuri seara, ca s-a autosesizat in cazul Sorinei Pintea si a adresat intrebari directorului Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti. Privarea de libertate nu trebuie sa echivaleze cu agravarea unei boli sau o condamnare de moarte, a spus Weber.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )