Libnet.ro
UNICEF

15:15

CURTEA DE APEL BUCURESTI Decizie asteptata in cazul contestatiei depusa de Liviu Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CURTEA DE APEL BUCURESTI Decizie asteptata in cazul contestatiei depusa de Liviu Dragnea

Curtea de Apel Bucuresti ar urma sa decida astazi, daca Liviu Dragnea va fi eliberat sau nu in urma contestatiei depusa la instanta respectiva de fostul lider al PSD. Acesta a sustinut, ieri, in fata judecatorilor ca este detinut ilegal, deoarece a fost condamnat in prima instanta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman de un complet nespecializat pe fapte de coruptie. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea de Apel Bucuresti judeca joi noua cerere de eliberare a lui Liviu Dragnea. Argumentele avocatilor

Curtea de Apel Bucuresti judeca cererea de eliberare depusa de Liviu Dragnea, condamnat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Acesta din urma cere eliberarea din inchisoare pe motiv ca este detinut ilegal.

Dragnea ramane in inchisoare. Curtea de Apel Bucuresti i-a respins contestatia

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, ramane in inchisoare, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins, vineri, ca neintemeiata contestatia sa la executare. Decizia este definitiva.

Liviu Dragnea ramane in inchisoare. Curtea de Apel Bucuresti a respins definitiv contestatia formulata de fostul lider al PSD (VIDEO)

Curtea de Apel Bucuresti a anuntat, vineri, ca a respins definitiv ca neintemeiata contestatia formulata de Liviu Dragneaimpotriva deciziei luate de Tribunalul Bucuresti in luna iunie, cand la randul ei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )