Libnet.ro
UNICEF

17:00

Liviu Dragnea ramane in inchisoare. Curtea de Apel Bucuresti a respins definitiv contestatia formulata de fostul lider al PSD (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea ramane in inchisoare. Curtea de Apel Bucuresti a respins definitiv contestatia formulata de fostul lider al PSD (VIDEO)

Curtea de Apel Bucuresti a anuntat, vineri, ca a respins definitiv ca neintemeiata contestatia formulata de Liviu Dragneaimpotriva deciziei luate de Tribunalul Bucuresti in luna iunie, cand la randul ei. continuă pe B1

Dragnea ramane in inchisoare. Curtea de Apel Bucuresti i-a respins contestatia

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, ramane in inchisoare, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins, vineri, ca neintemeiata contestatia sa la executare. Decizia este definitiva.

Anunt de ultima ora: Liviu Dragnea ramane in inchisoare. Decizia este definitiva

Fostul presedinte al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea ramane in inchisoare, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins, vineri, ca neintemeiata contestatia sa la executare.

Liviu Dragnea, lovitura devastatoare. Curtea de Apel a luat decizia dura

In urma cu cateva zile, membrii de partid, loiali fostului lider PSD, Liviu Dragnea, printre care si Codrin Stefanescu, anuntau pe retelele de socialiare ca Liviu Dragnea este tot mai aproape de libertate, si ca avocatii fostului sef PSD gasisera o eroare judiciara care ar putea anula condamnarea sa. Astazi fostul lider a primit decizia .

Liviu Dragnea ramane in inchisoare, dupa ce judecatorii i-au respins contestatia

Curtea de Apel Bucuresti a respins astazi, ca neintemeiata, contestatia depusa de Liviu Dragnea la executarea pedepsei la care a fost condamnat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, fostul lider al PSD solicitand sa fie eliberat din inchisoare pe motiv ca este detinut ilegal.

Cate zile de libertate a castigat Liviu Dragnea pana la abrogarea Legii recursului compensatoriu

Liviu Dragnea ramane in inchisoare. Curtea de Apel Bucuresti i-a respins, vineri, contestatia, iar decizia este definitiva. Fostul lider PSD a solicitat de mai multe ori sa fie eliberat din inchisoare pe motiv.

Liviu Dragnea ramane in penitenciar - decizie definitiva

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea - condamnat in mai 2019 la trei ani si jumatate de inchisoare - ramane in inchisoare, au decis vineri magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Hotararea instantei este definitiva.

Curtea de Apel Bucuresti judeca joi noua cerere de eliberare a lui Liviu Dragnea. Argumentele avocatilor

Curtea de Apel Bucuresti judeca cererea de eliberare depusa de Liviu Dragnea, condamnat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Acesta din urma cere eliberarea din inchisoare pe motiv ca este detinut ilegal.

LIVIU DRAGNEA, IN INSTANTA: Am fost trimis la inchisoare total nevinovat

Curtea de Apel Bucuresti a ramas in pronuntare astazi pe o contestatie depusa de Liviu Dragnea la executarea pedepsei la care a fost condamnat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman, fostul lider PSD solicitand sa fie eliberat din inchisoare pe motiv ca este detinut ilegal.

CURTEA DE APEL BUCURESTI Decizie asteptata in cazul contestatiei depusa de Liviu Dragnea

Curtea de Apel Bucuresti ar urma sa decida astazi, daca Liviu Dragnea va fi eliberat sau nu in urma contestatiei depusa la instanta respectiva de fostul lider al PSD. Acesta a sustinut, ieri, in fata judecatorilor ca este detinut ilegal, deoarece a fost condamnat in prima instanta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman de un complet nespecializat pe fapte de coruptie.

Primele declaratii ale lui Liviu Dragnea din sala de judecata. Onorata Instanta....

Liviu Dragnea a solicitat, joi, eliberarea conditionata, printr-un apel depus la Curtea de Apel Bucuresti. Fostul lider PSD a depus in data de 10 iunie un apel dupa ce contestatia sa la executarea pedepsei de 3 ani si 6 luni a fost respinsa. Antena 3 va prezinta primele declaratii ale lui Liviu Dragnea din sala de judecata .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )