Libnet.ro
UNICEF

20:15

Curtea de Apel Bucuresti: Ioan Mihaila a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul mita la Hidroelectrica

B1 B1,
Curtea de Apel Bucuresti: Ioan Mihaila a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul mita la Hidroelectrica

Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat pe Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica si fost consilier al fostului ministru al Energiei Constantin Nita, la trei ani de inchisoare cu. continuă pe B1

Ioan Mihaila, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul mita la Hidroelectrica

Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica si fost consilier al fostului ministru al Energiei Constantin Nita, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la trei ani de inchisoare cu executare, pentru dare de mita privind vanzarea de energie, informeaza Mediafax. Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva.

Dosarul Mita la Hidroelectrica. Ioan Mihaila, condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare

Ioan Mihaila, fost membru in Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica si fost consilier al fostului ministru al Energiei Constantin Nita, a fost condamnat definitiv, joi, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti la trei ani de inchisoare cu executare pentru dare de mita.

Politist din Alba concediat dupa ce a fost condamnat la 6 luni de inchisoare pentru o bataie aplicata unui cetatean rom

Un politist din Alba, fost sef de post in comuna Craciunelu de Jos, si-a pierdut locul de munca dupa ce a fost condamnat definitiv in justitie la inchisoare cu amanarea executarii pentru purtare abuziva. Agentul sef Bara Radu Ioan a fost trimis in judecata dupa ce a batut un barbat de etnie roma din comuna.

Regizorul Mihnea Columbeanu a fost condamnat la 26 de ani si patru luni de inchisoare

Regizorul Mihnea Gheorghe Columbeanu a fost condamnat astazi de judecatorii de la Tribunalul Bucuresti la o pedeapsa de 26 de ani si patru luni inchisoare, intr-un dosar in care a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT pentru pornografie infantila.

Fostul campion mondial Fabio Cannavaro a fost condamnat la 10 luni de inchisoare, fiind suspectat de evaziune fiscala

Fostul international Fabio Cannavaro a fost condamnat la inchisoare alaturi de sotia sa, Daniela, si de fratele sau, Paolo, informeaza The Guardian. in prezent antrenor la Guangzhou Evergrande, Fabio Cannavaro a.

Asasinul adevaratului lunetist american a fost condamnat la inchisoare pe viata

Eddie Ray Routh, barbatul care l-a omorat pe cel mai letal lunetist din istoria Statelor Unite ale Americii, Chris Kyle, a carui poveste a fost transpusa pe marile ecrane in filmul nominalizat la Oscar American Sniper/ Lunetistul american, a fost condamnat la inchisoare pe viata, relateaza Associated Press.

Deputatul Niculae Mircovici a fost condamnat definitiv la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Deputatul Niculae Mircovici, reprezentant al Uniunii Bulgare din Banat - Romania, a fost condamnat definitiv, luni, de inalta Curte de Casatie si Justitie, la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict.

Fost procuror de la Parchetul Buftea, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Fostul prim-procuror adjunct al Parchetului Judecatoriei Buftea, Lora Constantinescu, a fost condamnat definitiv, joi, de magistratii Curtii Supreme la trei ani de inchisoare cu executare pentru a trafic de influenta.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )