Libnet.ro
UNICEF

06:00

Curtea de Apel Bucuresti ar putea da o decizie definitiva in dosarul Loteria II. George Copos si Camelia Voiculescu au fost achitati la Tribunal

Adevărul Adevărul,
Curtea de Apel Bucuresti ar putea da o decizie definitiva in dosarul Loteria II. George Copos si Camelia Voiculescu au fost achitati la Tribunal

Curtea de Apel Bucuresti va decide astazi in dosar decizia definitiva in dosarul Loteria 2, in care Gheorghe Copos, Camelia Voiculescu si alte zece persoane sunt acuzate de manipularea pietei de capital. continuă pe Adevărul

Curtea de Apel pregateste sentinta in dosarul Loteria II, cu George Copos si Camelia Voiculescu

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti ar putea da joi sentinta definitiva in dosarul Loteria II, in care instanta de fond a dispus, initial, achitarea tuturor inculpatilor, .

George Copos si Camelia Voiculescu, achitati definitiv in dosarul Loteria II

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis definitiv, joi, achitarea tuturor inculpatilor din dosarul Loteria II, printre care se afla si omul de afaceri George Copos si Camelia Voiculescu, fiica lui Dan Voiculescu.

Copos scapa de o noua condamnare in dosarul Loteria 2

Gheorghe Copos scapa de o noua condamnare, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a constatat, joi, ca faptele de care a fost acuzat in dosarul Loteria 2, alaturi de Camelia Voiculescu si de alte 10 persoane, s-au prescris.

Vanatorii de comori antice judecati la Curtea de Apel Alba Iulia. Instanta va da solutia in dosarul fostului custode al Ulpiei Traiana Sarmizegetusa

Florin Delinescu, Ioan Varga, Viorel Harsan si Gheorghe Gataiantu sunt chemati, miercuri, in fata instantei Curtii de Apel Alba Iulia, unde sunt judecati pentru braconaj arheologic si spalare de bani. Instanta va da o solutie definitiva, dupa ce initial cei patru au fost condamnati de Tribunalul Hunedoara.

George Copos, achitat definitiv in dosarul Loteria II

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis definitiv, joi, achitarea tuturor inculpatilor din dosarul Loteria II, printre care se afla si omul de afaceri George Copos si Camelia Voiculescu, fiica lui Dan.

Primarul Neculai Ontanu a fost adus la Curtea de Apel unde se judeca propunerea de arestare preventiva

Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu UNPR), a fost adus din Arestul Capitalei la Curtea de Apel Bucuresti, unde se va judeca cererea procurorilor DNA de arestare preventiva a edilului. Primarul este acuzat ca ar fi luat mita un teren de 1. 500 de metri patrati, in valoare de 4,2 milioane de euro, pentru a facilita retrocedarea multor terenuri de peste 83. 000 de metri patrati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )