Libnet.ro
UNICEF

00:07

CURTEA DE APEL BUCURESTI: Solicitarea de extradare a ziaristului Kamil Demirkaya, judecata astazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CURTEA DE APEL BUCURESTI: Solicitarea de extradare a ziaristului Kamil Demirkaya, judecata astazi

Solicitarea autoritatilor turce de extradare a ziaristului Kamil Demirkaya, angajat al publicatiei Zaman Romania, judecata vineri de Curtea de Apel Bucuresti. La termenul din 6 decembrie, cauza fost amanata pentru pregatirea apararii in raport de cererea de extradare. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea de Apel respinge extradarea jurnalistului turc Kamil Demirkaya ceruta de regimul Erdogan

Un judecator de la Curtea de Apel Bucuresti a respins, vineri, cererea autoritatilor turce de extradare a jurnalistului Kamil Demirkaya de la publicatia Zaman Romania. Decizia a fost luata dupa aproximativ.

UPDATE Curtea de Apel Bucuresti a respins solicitarea de extradare a jurnalistului turc Kamil Demirkaya

Solicitarea autoritatilor turce de extradare a ziaristului Kamil Demirkaya, angajat al publicatiei Zaman Romania, a fost judecata vineri de Curtea de Apel Bucuresti. Astfel, instanta a decis respingerea autoritatilor din Turcia.

Curtea de Apel Bucuresti decide astazi daca da curs solicitarii de extradare a jurnalistului turc Kamil Demirkaya

Solicitarea autoritatilor turce de extradare a ziaristului Kamil Demirkaya, angajat al publicatiei Zaman Romania, este judecata vineri de Curtea de Apel Bucuresti.

Jurnalistul Kamil Demirkaya, dupa ce a scapat de extradarea in Turcia:Colegii mei ziaristi din Turcia nu sunt la fel de norocosi ca mine. Sunt 326 intemnitati

Jurnalistul Kamil Demirkaya a declarat vineri, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea de extradare emisa pe numele lui de autoritatile din Turcia, ca a avut incredere totala in Justitia din Romania, subliniind ca a primit foarte multe mesaje de sustinere.

Curtea de Apel Bucuresti refuza extradarea jurnalistului turc de la Zaman ceruta de Erdogan

Un judecator de la Curtea de Apel Bucuresti a respins, vineri, cererea autoritatilor turce de extradare a jurnalistului Kamil Demirkaya de la publicatia Zaman Romania. Decizia a fost luata dupa aproximativ un sfert de ora de deliberari, avand in vedere.

Curtea de Apel Bucuresti si-a declinat competenta in favoarea Curtii de Apel Alba Iulia, in dosarul revocarii lui Augustin Lazar

Curtea de Apel Bucuresti si-a declinat competenta in favoarea Curtii de Apel Alba Iulia de a judeca dosarul in care procurorul general Augustin Lazar solicita suspendarea procedurii de revocare a sa din.

Barna, entuziasmat de decizia in cazul jurnalistului Kamil Demirkaya

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Dan Barna, considera ca respingerea cererii autoritatilor turce de extradare a jurnalistului Kamil Demirkaya demonstreaza ca justitia din Romania nu se afla la cheremul lui Dragnea si Erdogan.

Curtea de Apel Bucuresti a respins extradarea jurnalistului turc acuzat de regimul Erdogan de terorism (VIDEO)

UPDATE:Curtea de Apel Bucuresti a respins vineri extradarea jurnalistului Kamil Demirkaye. Magistratii au stabilit ca nu sunt indeplinite conditiile extradarii pentru ca jurnalistul de la Zaman sa fie.

Dosarul n care procurorul general contesta procedura de revocare, trimis napoi la Curtea de Apel Alba Iulia

Agistratii Curtii de Apel Bucuresti trimit inapoi la Alba Iulia dosarul privind cererea lui Augustin Lazar de revocare a procedurii de suspendare din functie declansata de ministrul Justitiei. De asemenea, s-a decis sa fie sesizata instanta suprema cu privire la solutionarea conflictului de competenta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2873 seconds )