Libnet.ro
UNICEF

07:45

Curtea de Apel Bucuresti decide astazi daca da curs solicitarii de extradare a jurnalistului turc Kamil Demirkaya

Adevărul Adevărul,
Curtea de Apel Bucuresti decide astazi daca da curs solicitarii de extradare a jurnalistului turc Kamil Demirkaya

Solicitarea autoritatilor turce de extradare a ziaristului Kamil Demirkaya, angajat al publicatiei Zaman Romania, este judecata vineri de Curtea de Apel Bucuresti. continuă pe Adevărul

Curtea Constitutionala ar putea decide astazi daca protocoalele ntre Parchetul General si SRI au ncalcat Constitutia

Curtea Constitutionala s-ar putea pronunta marti cu privire la sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie vizand protocoalele incheiate cu Serviciul Roman de Informatii. Sesizarea la Curte a fost formulata de catre Florin Iordache, care a sustinut ca situatia din 2009 ar fi cu mult mai grava decat ceea ce se intampla in perioada comunista si ca, in baza procotoalelor din 2009 si 2016, SRI ar fi actionat ca organ de cercetare penala, depasindu-si atributiile.

UPDATE Curtea de Apel Bucuresti a respins solicitarea de extradare a jurnalistului turc Kamil Demirkaya

Solicitarea autoritatilor turce de extradare a ziaristului Kamil Demirkaya, angajat al publicatiei Zaman Romania, a fost judecata vineri de Curtea de Apel Bucuresti. Astfel, instanta a decis respingerea autoritatilor din Turcia.

Curtea Constitutionala ar putea decide astazi daca protocoalele intre Parchetul General si SRI au incalcat Constitutia

Curtea Constitutionala s-ar putea pronunta marti cu privire la sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie vizand protocoalele incheiate cu Serviciul Roman de Informatii.

CURTEA DE APEL BUCURESTI: Solicitarea de extradare a ziaristului Kamil Demirkaya, judecata astazi

Solicitarea autoritatilor turce de extradare a ziaristului Kamil Demirkaya, angajat al publicatiei Zaman Romania, judecata vineri de Curtea de Apel Bucuresti. La termenul din 6 decembrie, cauza fost amanata pentru pregatirea apararii in raport de cererea de extradare.

Curtea de Apel Bucuresti si-a declinat competenta in favoarea Curtii de Apel Alba Iulia, in dosarul revocarii lui Augustin Lazar

Curtea de Apel Bucuresti si-a declinat competenta in favoarea Curtii de Apel Alba Iulia de a judeca dosarul in care procurorul general Augustin Lazar solicita suspendarea procedurii de revocare a sa din.

Curtea de Apel Bucuresti refuza extradarea jurnalistului turc de la Zaman ceruta de Erdogan

Un judecator de la Curtea de Apel Bucuresti a respins, vineri, cererea autoritatilor turce de extradare a jurnalistului Kamil Demirkaya de la publicatia Zaman Romania. Decizia a fost luata dupa aproximativ un sfert de ora de deliberari, avand in vedere.

UPDATE Curtea Constitutionala a amnat pentru joi decizia n cazul protocoalelor ntre Parchetul General si SRI

CCR a amanat, pentru joi, pronuntarea asupra sesizarii Camerei Deputatilor cu privire la existenta unui conflict intre Parlament si Ministerul Public, care prevede, printre altele, ca efectele protocoalelor continua sa se produca, chiar si dupa denuntarea lor, potrivit unor surse politice. Decizia luata marti de judecatorii Curtii Constitutionale vine dupa ce in sedinta CCR din 28 noiembrie partile implicate in conflict au sustinut punctele de vedere.

Ministerul Sanatatii ar putea decide astazi ca internarile la Maternitatea Giulesti sa fie reluate

Ministerul Sanatatii ar putea decide astazi reluarea internarilor la Maternitatea Giulesti, suspendate din data de 30 noiembrie in urma scandalului bebelusilor infectati cu stafilococ auriu meticilino rezistent si a controlului efectuat de minister si de Directia de Sanatate Publica.

Dosarul n care procurorul general contesta procedura de revocare, trimis napoi la Curtea de Apel Alba Iulia

Agistratii Curtii de Apel Bucuresti trimit inapoi la Alba Iulia dosarul privind cererea lui Augustin Lazar de revocare a procedurii de suspendare din functie declansata de ministrul Justitiei. De asemenea, s-a decis sa fie sesizata instanta suprema cu privire la solutionarea conflictului de competenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )