Libnet.ro
UNICEF

05:30

Curtea de Apel Bucuresti trimite dosarul Elenei Udrea la iCCJ. Care este motivatia acestei decizii

România Liberă România Liberă,
Curtea de Apel Bucuresti trimite dosarul Elenei Udrea la iCCJ. Care este motivatia acestei decizii

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, si Ioana Basescu s-au prezentat, miercuri dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009 . continuă pe România Liberă

Elena Udrea si Ioana Basescu, audiate la Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul privind finantarea campaniei pentru alegerile prezidentiale din 2009. Fostul ministru al Turismului: Cerem restituirea la DNA a dosarului

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, si Ioana Basescu s-au prezentat, miercuri dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009 .

Elena Udrea si Ioana Basescu, la Curtea de Apel Bucuresti in dosarul finantarii campaniei electorale din 2009

Elena Udrea si Ioana Basescu s-au prezentat, miercuri dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009, informeaza Agerpres.

Elena Udrea si Ioana Basescu, audiate la Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul privind finantarea campaniei pentru alegerile prezidentiale din 2009

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, si Ioana Basescu s-au prezentat, miercuri dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, in dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009 .

Noi acuzatii grave la adresa Laurei Codruta Kovesi. Ar fi intervenit in dosarul Elenei Udrea

Procurorul Mihaela Moraru Iorga o acuza din nou pe Laura Codruta Kovesi ca ar fi intervenit in dosarul Elenei Udrea. Mihaela Moraru a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca si-a inchis.

Curtea de Apel spune ca nu are competenta sa judece dosarul Elenei Udrea si il retrimite la Instanta suprema

Curtea de Apel Bucuresti a decis, miercuri, ca nu are competenta materiala de a judeca dosarul in care Elena Udrea si Ioana Basescu sunt acuzate in legatura cu finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009, cauza fiind retrimisa la Inalta Curte de Casatie si Justitie, scrie Agerpres.

Verdict. Instanta a decis in dosarul Elenei Udrea si Ioanei Basescu

Elena Udrea, plimbata printre instantei. Dosarul in care aceasta este judecata pentru finantarea campaniei PDL din 2009 se intoarce la Curtea Suprema, informeaza B1 TV. in mai, DNA a.

Ioana Basescu a scapat de controlul judiciar, in dosarul finantarii campaniei electorale din 2009. in cazul Elenei Udrea, magistratii au decis mentinerea masurii

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, si Ioana Basescu, fiica fostului sef de stat, s-au prezentat, marti dimineata, la inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale din 2009, potrivit Agerpres.

Dosar penal al Elenei Udrea, CLASAT de DNA

Procurorii DNA au decis sa claseze dosarul creditelor neperformante de la BRD, in care erau implicati Elena Udrea si Remus Truica, informeaza Antena 3. Elena Udrea era acuzata de complicitate la abuz.

Ioana Basescu scapa de controlul judiciar, masura mentinuta in cazul Elenei Udrea

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis marti sa revoce masura controlului judiciar fata de Ioana Basescu, in dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru.

Kovesi, despre afirmatiile procurorului revocat Mihaela Moraru Iorga privind un dosar al Elenei Udrea: Nu am cerut niciodata procurorilor sa dispuna anumite masuri sau solutii

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, a precizat, intr-un interviu acordat Ziare. com, ca nu a cerut niciunui procuror sa dea o anumita solutie intr-un dosar. Precizarea vine dupa ce, Mihaela Moraru Iorga, procuror anticoruptie revocat la solicitarea lui Kovesi, a sustinut ca i s-ar fi cerut, printr-un intermediar, sa o retina pe Elena Udrea intr-un dosar, desi Camera Deputatilor nu si-a dat avizul pentru arestarea acesteia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )