Libnet.ro
UNICEF

06:30

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea despre recunoasterea casatoriilor homosexuale

Adevărul Adevărul,
Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea despre recunoasterea casatoriilor homosexuale

Curtea Constitutionala a Romaniei va a relua, miercuri, dezbaterile pe marginea sesizarii referitoare la nerecunoasterea casatoriilor dintre persoanele de acelasi sex, dupa decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene in cazul Coman-Hamilton. continuă pe Adevărul

Curtea Constitutionala a respins sesizarea PNL si USR asupra modificarii Legii 317/2004 privind CSM

Curtea Constitutionala a respins, marti, ca inadmisibila, sesizarea formulata de PNL si USR privind legea de modificare a Legii 317/2004 privind organizarea si functionarea CSM, transmite Mediafax. Curtea a decis sa reprogrameze miercuri pronuntarea asupra sesizarii presedintelui Klaus Iohannis pe aceeasi lege.

Curtea Constitutionala admite sesizarea PNL si USR pe tema legii manualului scolar

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis miercuri sesizarea PNL si USR privind neconstitutionalitatea Legii manualului scolar, au declarat pentru AGERPRES surse din CCR. Semnatarii sesizarii au sustinut ca.

Victorie pentru comunitatea LGBT la Curtea Constitutionala: Decizie in cazul cuplului homosexual Coman-Hamilton

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis miercuri sesizarea cu privire la dreptul de circulatie si sedere a persoanelor de acelasi sex casatorite in litera deciziei Curtii de Justitiei a Uniunii Europene.

CCR discuta miercuri sesizarea PNL si USR pe Statutul magistratilor, dupa raportul preliminar al Comisiei de la Venetia care recomanda o serie de revizuiri

Curtea Constitutionala a decis ca miercuri, 18 iulie, sa discute sesizarea PNL si USR pe Legea de modificare a Legii 303/2004, depusa dupa ce parlamentul a respins cererea de reexaminare a presedintelui. Decizia CCR vine dupa ce vineri, Comisia de la Venetia a transmis un raport preliminar privind legile justitiei, majoritatea recomandarilor pentru revizuire vizand Legea 303 - Statutul Magistratilor.

Curtea Constitutionala declara neconstitutionala legea Fondului Suveran

Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala legea Fondului Suveran, sustin sursele Antena 3. Presedintele Klaus Iohannis sustine in sesizarea sa ca legea incalca mai multe articole din Constitutie.

Curtea Constitutionala a admis sesizarea cu privire la dreptul de libera circulatie si sedere a persoanelor de acelasi sex casatorite

In iulie 2016, Asociatia ACCEPT si Coalitia anti-discriminare au prezentat cazul sotilor Relu Adrian Coman si Robert Clabourn Hamilton, cetatean american, care au dat in judecata statul roman in urma.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )