Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victorie pentru comunitatea LGBT la Curtea Constitutionala: Decizie in cazul cuplului homosexual Coman-Hamilton

B1 B1,
Victorie pentru comunitatea LGBT la Curtea Constitutionala: Decizie in cazul cuplului homosexual Coman-Hamilton

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis miercuri sesizarea cu privire la dreptul de circulatie si sedere a persoanelor de acelasi sex casatorite in litera deciziei Curtii de Justitiei a Uniunii Europene. continuă pe B1

Victorie pentru Iohannis: CCR a declarat neconstitutionala legea de infiintare a Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis si a declarat neconstitutional proiectul de lege privind infiintare Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii.

Curtea Constitutionala dezbate miercuri sesizarea despre recunoasterea casatoriilor homosexuale

Curtea Constitutionala a Romaniei va a relua, miercuri, dezbaterile pe marginea sesizarii referitoare la nerecunoasterea casatoriilor dintre persoanele de acelasi sex, dupa decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene in cazul Coman-Hamilton.

Curtea Constitutionala admite sesizarea PNL si USR pe tema legii manualului scolar

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis miercuri sesizarea PNL si USR privind neconstitutionalitatea Legii manualului scolar, au declarat pentru AGERPRES surse din CCR. Semnatarii sesizarii au sustinut ca.

Curtea Constitutionala declara neconstitutionala legea Fondului Suveran

Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionala legea Fondului Suveran, sustin sursele Antena 3. Presedintele Klaus Iohannis sustine in sesizarea sa ca legea incalca mai multe articole din Constitutie.

Curtea Constitutionala a admis sesizarea cu privire la dreptul de libera circulatie si sedere a persoanelor de acelasi sex casatorite

In iulie 2016, Asociatia ACCEPT si Coalitia anti-discriminare au prezentat cazul sotilor Relu Adrian Coman si Robert Clabourn Hamilton, cetatean american, care au dat in judecata statul roman in urma.

Curtea Constitutionala a admis o sesizare de neconstitutionalitate pe Legea privind reforma in domeniul sanatatii

Judecatorii Curtii Constitutionale au declarat neconstitutionala sintagma sistemul dosarului electronic de sanatate al pacientului din cuprinsul art. 280 alin. 2) din Legea nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii. Practic, statul va trebui sa legifereze pentru o mai buna protectie a datelor cu caracter personal, din acest domeniu.

CE Polo (m): Prima victorie pentru Romnia la competitia de la Barcelona (9-5 cu Slovenia)

Selectionata masculina de polo pe apa a Romaniei a obtinut prima sa victorie la Campionatele Europene de la Barcelona, dupa ce a invins Slovacia cu 9-5 4-1, 2-0, 2-1, 1-3), miercuri, in Grupa D.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )