Libnet.ro
UNICEF

00:07

Curtea Constitutionala din Spania blocheaza organizarea unui referendum pentru independenta Cataloniei

B1 B1,
Curtea Constitutionala din Spania blocheaza organizarea unui referendum pentru independenta Cataloniei

Curtea Constitutionala a blocat miercuri o rezolutie initiata de legislativul catalan prin care se cerea organizarea in septembrie 2007 a unui referendum pentru castigarea independentei. Premierul. continuă pe B1

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a validat rezultatul alegerilor prezidentiale in care a fost ales Igor Dodon

Curtea Constitutionala de la Chisinau a validat, marti, rezultatele alegerilor prezidentiale din Republica Moldova.

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis ca Legea privind salarizarea bugetarilor este constitutionala. Reactia lui Liviu Dragnea: Am incredere ca presdintele Iohannis va promulga actul normativ cat mai repede

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va discuta, miercuri, sesizarile depuse de guvern si de Partidul National Liberal PNL) cu privire la legea care modifica ordonanta privind salarizarea bugetarilor.

Curtea Constitutionala a formulat sase adrese catre Parlament privind legislatia electorala. Preotii ar putea fi sanctionati penal pentru implicare in campanii

In Hotararea privind confirmarea rezultatelor alegerilor prezidentiale si a validarii mandatului presedintelui Republicii Moldova din 13 decembrie, Curtea Constitutionala a formulat sase adrese catre Parlament in vederea eliminarii lacunelor din legislatia electorala si cea conexa.

Curtea Constitutionala a Romaniei va discuta, miercuri, sesizarea privind salarizarea bugetarilor

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) va discuta, miercuri, sesizarile depuse de guvern si de Partidul National Liberal PNL) cu privire la legea care modifica ordonanta privind salarizarea bugetarilor.

Maia Sandu a CONTESTAT la Curtea Constitutionala rezultatul alegerilor! Liderul PAS, ACUZATII GRAVE

Maia Sandu, liderul Partidului Actiune si Solidaritate PAS) din Republica Moldova, a contestat la Curtea Constitutionala rezultatul alegerilor, in care acuza faptul ca alegerile prezidentiale) nu.

Republica Moldova: Maia Sandu va contesta, la Curtea Constitutionala, rezultatul alegerilor

Partidul Actiune si Solidaritate PAS) din Republica Moldova a depus, marti, o sesizare la Curtea Constitutionala CC) a republicii, in care acuza faptul ca alegerile prezidentiale) nu au fost libere si corecte.

Igor Dodon, presedinte cu acte in regula. Curtea Constitutionala i-a validat mandatul

La exact o luna dupa ce Igor Dodon a castigat alegerile prezidentiale din Republica Moldova, obtinand 52%, Curtea Constitutionala a validat marti, 13 decembrie, mandatul acestuia.

Curtea Constitutionala decide astazi privind validarea mandatului presedintelui

Curtea Constitutionala se convoaca marti, 13 decembrie, in sedinta pentru a se expune privind validarea rezultatelor celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Sedinta are loc, asa cum s-a anuntat anterior, dupa epuizarea tuturor litigiilor de judecata pe marginea desfasurarii scrutinului.

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a decis: mandatul de presedinte al lui Dodon a fost validat UPDATE

Curtea Constitutionala s-a convocat marti, 13 decembrie, in sedinta pentru a se expune privind validarea rezultatelor celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Sedinta a avut loc, asa cum s-a anuntat anterior, dupa epuizarea tuturor litigiilor de judecata pe marginea desfasurarii scrutinului. in urma intrunirii, mandatul lui Dodon a fost validat.

Avancronica Mioveni - Steaua. Cea mai buna aparare din Liga 2 contra unui atac lipsit de inspiratie

Unul dintre duelurile asteptate in faza optimilor din Cupa Romaniei este, fara doar si poate, cel dintre CS Mioveni si Steaua. Despre meci se vorbeste deja si pe FORUM. Istvan Kovacs din Carei va oficia la centru.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )