Libnet.ro
UNICEF

16:15

Curtea de Conturi, acaparata de pesedisti. Cine este Mihai Busuioc si care sunt legaturile lui cu Liviu Dragnea

România Liberă România Liberă,
Curtea de Conturi, acaparata de pesedisti. Cine este Mihai Busuioc si care sunt legaturile lui cu Liviu Dragnea

Mihai Busuioc a fost votat, miercuri, de Parlament presedinte al Curtii de Conturi. Nicu Marcu a devenit vicepresedinte al aceleiasi institutii, Dan Lucian Vladescu va conduce Autoritatea de Audit, iar Florin Tunaru va fi vicepresedinte al Autoritatii de Audit. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea isi pune un om de incredere la sefia Curtii de Conturi. Cine este Mihai Busuioc, cel avizat in secret sa preia instutia

Fiti linistiti, PSD vegheaza! Mai ales dupa ce Liviu Dragnea a reusit sa-si impuna omul pentru postul de presedinte al Curtii de Conturi. Vorbim despre Mihai Busuioc, secretarul general al Guvernului.

Mihai Busuioc a primit aviz pozitiv pentru conducerea Curtii de Conturi. Miercuri va avea loc votul in plen

Secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, a primit un aviz favorabil in comisiile de buget si finante din Parlament pentru a ocupa mandatul de presedinte al Curtii de Conturi, pentru un mandat de noua ani, transmite News. ro. Dan Tapalaga: Liviu Dragnea este la un pas de a pune mana pe o institutie cheie: Curtea de Conturi. Daca Busuioc si Tunaru, oamenii lui, vor fi validati miercuri in functii de Parlament, puterea lui Dragnea in partid creste exponential. In esenta, Curtea verifica modul cum se cheltuieste banul public .

Mihai Busuioc, validat pentru functia de presedinte al Curtii de Conturi

ACTUALIZARE 16:10 Plenul reunit al Parlamentului l-a numit astazi pe Mihai Busuioc in functia de presedinte al Curtii de Conturi pentru un mandat de noua ani. *ACTUALIZARE 15:17 Dragnea, despre Curtea de Conturi: Cel mai important este sa nu existe nicio dependenta politica ------------- Secretarul general al Guvernului Mihai Busuioc a primit aviz pozitiv pentru functia de presedinte al Curtii de Conturi, dupa audierea de ieri din Comisiile de buget reunite din Camera Deputatilor si Senat.

Ponta: Miza e clara - Mihai Busuioc sa ingroape la Curtea de Conturi tot ceea ce au semnat Liviu Dragnea si Sevil Shaideh la Ministerul Dezvoltarii

Victor Ponta scrie pe Facebook, despre sustinerea secretarului general al Guvernului Mihai Busuioc la sefia Curtii de Conturi de catre PSD, ca miza este ca acesta sa ingroape ceea ce au semnat Liviu Dragnea si Sevil Shhaideh la Ministerul Dezvoltarii Regionale.

Mihai Busuioc, aviz pozitiv pentru conducerea Curtii de Conturi

ACTUALIZARE 15:38 Surse: Busuioc a primit aviz pozitiv Comisiile reunite de buget finante din Camera Deputatilor si Senat i-au dat aviz pozitiv lui Mihai Busuioc pentru functia de presedinte al Curtii de Conturi, conform surselor noastre. ------ Economistul Cristian Socol a confirmat pentru ziarul BURSA ca si-a retras candidatura pentru un mandat de noua ani la Curtea de Conturi.

Dragnea, despre Curtea de Conturi: Niciunul dintre candidati nu este membru PSD sau ALDE. Stiu ca sunt colegi din partid care sunt suparati pe mine, daca vreti puteti sa ma pedepsiti

Presedintele PSD Liviu Dragnea a luat cuvantul in plenul parlamentului, inainte de a se da votul privind cele sase mandate la conducerea Curtii de Conturi, pentru a insista ca niciunul dintre cei propusi nu este membru PSD sau ALDE si a afirmat ca exista colegi in partid care sunt suparati ca aceste propuneri de candidati nu au fost discutate in partid. Amintim ca plenul Parlamentului urmeaza sa voteze pentru ca Mihai Busuioc, actualul secretar general al guvernului, sa devina presedinte al Curtii de Conturi, iar Florian Tunaru, fost vicepresedinte al Fiscului demis de Sorin Grindeanu, pentru functia de presedinte al Autoritatii de Audit. Ambii sunt considerati apropiati ai lui Liviu Dragnea.

Mihai Busuioc, secretar general al Guvernului, este noul sef al Curtii de Conturi

Secretarul general al Guvernului, Mihai Busuioc, apropiat al liderului PSD Liviu Dragnea, a fost votat de parlament, miercuri, presedintele Curtii de Conturi, in locul lui Nicolae Vacaroiu, al carui mandat de noua ani expira pe 15 octombrie. Au mai fost votati patru consilieri de conturi cu mandate de noua ani. Astfel, Florin Tunaru, tot un apropiat al lui Liviu Dragnea, a fost votat presedinte al Autoritatii de Audit.

Parlament: Mihai Busuioc, validat pentru functia de presedinte al Curtii de Conturi

Plenul reunit al Parlamentului l-a numit, miercuri, pe Mihai Busuioc in functia de presedinte al Curtii de Conturi pentru un mandat de noua ani. Busuioc a primit din partea senatorilor si.

Mihai Busuioc a primit aviz pozitiv pentru conducerea Curtii de Conturi

Comisiile reunite de buget-finante ale Camerei Deputatilor si Senatului au validat, marti, candidatura lui Mihai Busuioc pentru functia de presedinte al Curtii de Conturi. Busuioc a primit 18 voturi.

Mihai Busuioc a fost validat de plenul Parlamentului pentru functia de presedinte al Curtii de Conturi

Plenul reunit al Parlamentului l-a numit, miercuri, pe Mihai Busuioc in functia de presedinte al Curtii de Conturi pentru un mandat de noua ani.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )