Libnet.ro
UNICEF

13:30

Liviu Dragnea isi pune un om de incredere la sefia Curtii de Conturi. Cine este Mihai Busuioc, cel avizat in secret sa preia instutia

B1 B1,
Liviu Dragnea isi pune un om de incredere la sefia Curtii de Conturi. Cine este Mihai Busuioc, cel avizat in secret sa preia instutia

Fiti linistiti, PSD vegheaza! Mai ales dupa ce Liviu Dragnea a reusit sa-si impuna omul pentru postul de presedinte al Curtii de Conturi. Vorbim despre Mihai Busuioc, secretarul general al Guvernului. continuă pe B1

Candidatii pentru sefia Curtii de Conturi, audiati marti in Parlament

Comisiile de buget-finante ale Camerei Deputatilor si Senatului ii audiaza marti, incepand cu ora 13:00, pe candidatii pentru sefia Curtii de Conturi, urmand ca miercuri plenul reunit al Parlamentului sa voteze noua conducere a institutiei.

Liviu Dragnea: Miercuri alegem noul presedinte al Curtii de Conturi, nu vom vota un membru de partid

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca miercuri va avea loc o reuniune a liderilor Coalitiei in care va fi votat noul presedinte al Curtii de Conturi.

Candidatii pentru sefia Curtii de Conturi, audiati marti in Parlament

Comisiile de buget-finante ale Camerei Deputatilor si Senatului ii audiaza marti, incepand cu ora 13:00, pe candidatii pentru sefia Curtii de Conturi, urmand ca miercuri plenul reunit al P.

Ponta: Miza e clara - Mihai Busuioc sa ingroape la Curtea de Conturi tot ceea ce au semnat Liviu Dragnea si Sevil Shaideh la Ministerul Dezvoltarii

Victor Ponta scrie pe Facebook, despre sustinerea secretarului general al Guvernului Mihai Busuioc la sefia Curtii de Conturi de catre PSD, ca miza este ca acesta sa ingroape ceea ce au semnat Liviu Dragnea si Sevil Shhaideh la Ministerul Dezvoltarii Regionale.

Liviu Dragnea: Nu vom vota un membru de partid ca presedinte al Curtii de Conturi

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca viitorul presedinte al Curtii de Conturi va fi votat miercuri de plenul reunit al Parlamentului, precizand ca pentru functia respectiva nu va fi propus un om politic.

Presedintele CCR s-a antepronuntat in dosarul Bombonica in care este judecat Liviu Dragnea: Asta-i coruptie? Asta-i abuz in serviciu

Presedintele Curtii Constitutionale da, deja, in nume propriu, o sentinta in procesul in care Liviu Dragnea este judecat pentru instigarea la abuz in serviciu.

Sondajul care contrazice tot ce spune Liviu Dragnea: Cati romani ar mai vota PSD in urmatoarele alegeri

Un sondaj IMAS privind intentiile de vot a romanilor contrazice tot ce a spus in ultimele luni presedintele PSD, Liviu Dragnea, si mai ales datele prezentate frecvent de sociologul Marius.

Dezvaluiri din timpul sedintei PSD. Ce s-a intamplat intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea

Tensiunea e mare in interiorul PSD, iar Mihai Tudose si Liviu Dragnea nu au anuntat pana acum ca au ajuns la o intelegere. Cei doi s-au intalnit marti, dar nu au devazluit prea.

Gestul surprinzator facut de Liviu Dragnea, dupa intalnirea cu Mihai Tudose

Gest surprinzator facut astazi, de Liviu Dragnea, in momentul in care alaturi de premierul Mihai Tudose faceau declaratii de presa. in momentul in care reporterii ii adresau.

PNL vrea sa il demita pe Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

PNL vrea modificarea Regulamentului pentru a putea strange semnaturi pentru demiterea lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, a declarat Ludovic Orban. Liderul PNL a afirmat ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )