Libnet.ro
UNICEF

10:00

Curtea de Conturi: Autoritatea Navala a externalizat mai multe servicii unor firme detinute de fosti secretari de stat si sefi din Portul Constanta. PAGUBELE LA BUGET, URIASE!

B1 B1,
Curtea de Conturi: Autoritatea Navala a externalizat mai multe servicii unor firme detinute de fosti secretari de stat si sefi din Portul Constanta. PAGUBELE LA BUGET, URIASE!

Autoritatea Navala Romana ANR) a externalizat mai multe servicii de specialitate catre firme private, aducand pagube statului roman, se arata intr-un raport al Curtii de Conturi pe 2019. Firmele in. continuă pe B1

Momente de panica in Sankt-Petersburg. Peste 10 spitale si mai multe scoli, evacuate dupa primirea unor amenintari cu bomba

Peste zece spitale si mai multe scoli din diferite zone ale Sankt-Petersburg au fost evacuate luni dupa primirea unor amenintari cu bomba, a declarat o sursa din cadrul serviciilor de urgenta pentru agentia.

O persoana ucisa si mai multe disparute in urma eruptiei unui vulcan in Noua Zeelanda

O persoana a murit si mai multe sunt date disparute in urma unei eruptii vulcanice care a avut loc l.

O femeie a vandalizat mai multe masini in Cluj-Napoca, provocand pagube de zeci de mii de lei. Motivul: autoturismele erau parcate pe trotuar

O femeie din Sibiu a fost prinsa de autoritati, dupa ce a vandalizat mai multe masini de pe o strada din Cluj-Napoca, transmite presa locala.

Curtea de Conturi si Banca Mondiala - Acord de Servicii Rambursabile de Consultanta

Curtea de Conturi a Romaniei si Banca Mondiala au semnat, saptama-na trecuta, un Acord de Servicii de Consultanta Rambursabile pentru o durata de 34 de luni, dupa cum a anuntat Curtea.

DIN CAUZA PROVOCARILOR IMPORTANTE Marile banci din Canada elimina tot mai multe posturi

Cele mai mari banci din Canada se confrunta cu numeroase provocari, printre care incetinirea cheltuielilor consumatorilor si lipsa listarilor, ceea ce determina cativa creditori majori sa reduca personalul, anunta ft. com.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )