Libnet.ro
UNICEF

19:30

CURTEA DE CONTURI: Statul roman a cheltuit 5 miliarde de lei pentru combaterea pandemiei, pana la 30 iunie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CURTEA DE CONTURI: Statul roman a cheltuit 5 miliarde de lei pentru combaterea pandemiei, pana la 30 iunie

Cheltuielile realizate pentru combaterea pandemiei, pana la 30 iunie 2020, de la bugetul de stat, bugetele locale si bugetul asigurarilor de somaj se ridica la 5 miliarde de lei, potrivit unui comunicat al Curtii de Conturi, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Cate miliarde de lei a platit Statul roman pentru combaterea pandemiei

Statul a cheltuit pana acum aproximativ un miliard de euro pentru combaterea epidemiei de coronavirus. Cheltuielile realizate pentru combaterea epidemiei de coronavirus, pana la data de 30 iunie 2020, de la bugetul de stat, bugetele locale si bugetul asigurarilor de somaj se ridica la 5 miliarde de lei, arata un comunicat al Curtii de Conturi.

Tariceanu: Daca statul a cheltuit doar 5 miliarde de lei cu pandemia, unde s-au dus restul pana la cele peste 100 de miliarde de lei imprumutate de Citu?

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu intreaba ce s-a intamplat cu cele peste 100 de miliarde imprumutate de ministrul de Finante Florin Citu, in contextul in care potrivit raportului de marti al Curtii de Conturi s-a aratat ca, pana la 30 iunie 2020, cheltuielile realizate de la bugetul de stat, bugetele locale si cel al asigurarilor de somaj pentru combaterea pandemiei se ridica la suma de 5 miliarde lei.

Ciolos, despre rana 10 august:Statul roman si institutiile sale sunt in culpa in ceea ce priveste adevarul din spatele violentelor

Intr-un mesaj pe Facebook, liderul PLUS Dacian Ciolos spune ca statul roman si institutiile sunt in culpa privind recunoasterea adevarului din spatele violentelor din 10 august si ca justitia este datoare sa mearga pana la capat, pentru ca ea are un rol vindecator.

CIOLOS: Statul roman si institutiile sale sunt in culpa in ceea ce priveste adevarul din spatele violentelor din 10 august

Pana astazi, statul roman si institutiile sale sunt in culpa in ceea ce priveste recunoasterea adevarului din spatele violentelor din 10 august, spune liderul PLUS Dacian Ciolos. Europarlamentarul mai spune ca justitia este datoare sa mearga pana la capat, pentru ca ea are un rol vindecator.

Ciolos: Statul roman si institutiile sale sunt in culpa in ceea ce priveste adevarul din spatele violentelor din 10 august

Pana astazi, statul roman si institutiile sale sunt in culpa in ceea ce priveste recunoasterea adevarului din spatele violentelor din 10 august, spune liderul PLUS Dacian Ciolos. Europarlamentarul mai spune ca justitia este datoare sa mearga pana la capat, pentru ca ea are un rol vindecator.

Populatia a subscris titluri Fidelis de peste 2 miliarde lei

Populatia a subscris in perioada 15 iulie-7 august titluri de stat Fidelis in lei si valuta in valoare echivalenta a peste 2 miliarde lei, cea mai mare suma atrasa prin programul Fidelis, conform unui comunicat trimis redactiei.

Ministerul Finantelor: Romanii au subscris titluri Fidelis de peste 2 miliarde lei

Populatia a subscris in perioada 15 iulie - 7 august titluri de stat Fidelis in lei si valuta in valoare echivalenta a peste 2 miliarde lei, cea mai mare suma atrasa prin programul Fidelis, anunta Ministerul Finantelor Publice.

Kurzarbeit, modificat fata de proiect, in Monitorul oficial. Alte masuri din OUG: de la 2.500 lei pentru telemunca salariatilor, la decontarea unei parti din salariu

Dupa ce a fost adoptata de Guvern saptamana trecuta, Ordonanta de urgenta privind aplicarea Kurzarbeit in Romania a fost publicata in Monitorul oficial. A fost modificata pe ici pe colo fata de varianta anuntata. Vom reda mai jos in forma finala. Pe langa kurzarbeit, mai sunt si alte masuri, precum cei 2. 500 lei pentru angajatii in regim de telemunca, ori decontarea unei plati din salariu, in anumite conditii.

Cod rutier 2020. Atentie, soferi! Amenda de 2.000 de lei pentru o greseala banala

Cod Rutier 2020. Din ce in ce mai multi soferi sunt nemultumiti pentru ca scot sume mari din buzunar pentru o greseala banala. Iata pentru ce poti primi amenzi care ajung si la 2. 000 de lei! Cod Rutier 2020. Greseala banala pentru care poti primi amenda Putini sunt soferii care au habar ca sunt obligati .

Nota de plata pentru masurile luate de Guvern in perioada pandemiei: 5 miliarde lei. 73% s-au dus la cei care au ramas fara locuri de munca

Cheltuielile pentru masurile luate de Guvern pentru combaterea pandemiei au ajuns la 5 miliarde de lei 30 iunie 2020, se arata intr-un raport al curtii de conturi care ia in calcul sumele cheltuite de la bugetul de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )