Libnet.ro
UNICEF

17:30

inca o instanta din Romania sesiseaza Curtea de Justitie a UE pentru a stabili natura cerintelor MCV

Adevărul Adevărul,
inca o instanta din Romania sesiseaza Curtea de Justitie a UE pentru a stabili natura cerintelor MCV

Curtea de Apel Pitesti a decis joi sa sesizeze Curtea de Justitie a Ununii Europene cu cinci intrebari privind caracterul recomandarilor din rapoartele MCV. Este a doua instanta din Romania ce face acest lucru, in contextul modificarilor Legilor Justitiei aduse de alianta PSD-ALDE, ce au fost criticate dur in ultimul raport MCV. continuă pe Adevărul

Curtea de Justitie a Uniunii Europene va fi sesizata de o instanta din Romnia cu privire la nfiintarea Sectiei pentru anchetarea magistratilor

Curtea de Justitie a Uniunii Europene va fi sesizata cu privire la infiintarea controversatei Sectii speciale pentru anchetarea magistratilor, a decis Curtea de Apel Pitesti, care a admis astfel o solicitare a Asociatiei Forumul Judecatorilor din Romania. Aceasta a aratat ca prin infiintarea unei astfel de sectii in Parchetul General este incalcata independenta magistratilor.

Cate scoli din Romania inca au grupuri sanitare in curte

Ministrul Educatiei Nationale anunta ca 1. 460 de scoli din Romania au grupurile sanitare in curte, respectiv nu au autorizatie sanitara, precizand ca in 2019, aceasta problema va fi rezolvata cu fonduri.

Sfarsit tragic pentru un tanar din Romania. A fost executat in stil mafiot, in Italia: impuscat cu trei gloante, in cap

Un tanar din Romania a fost executat in stil mafiot in Italia. Barbatul a fost impuscat cu trei gloante, in cap. Medicii se lupta din rasputeri sa il tina in viata. Tragedia a avut loc miercuri.

Program de 400 de milioane de euro pentru scoli. Ce ar putea primi toti elevii din Romania

400 de milioane de euro ar costa programul prin care toti elevii din Romania ar urma sa primeasca tablete, iar fiecare sala de clasa sa fie dotata cu tabla inteligenta. Anuntul a fost facut de ministrul.

17 judete din Romania nu au niciun fel de serviciu de ingrijire paliativa. Sub 2% din medicii de familie au pregatire de baza in paliatie

In luna ianuarie a acestui an, a fost facut public un studiu privind Evaluarea serviciilor de ingrijire paliativa din Romania, studiu realizat pentru Banca Mondiala de catre Ministerul Sanatatii, cu sprijinul expertilor locali si internationali din.

Falsul medic italian a fost PRINS de politisti in timp ce incerca SA FUGA cu trenul din Romania: Barbatul va fi adus in Capitala pentru audieri

Matteo Politi, medicul fals care a operat pacienti de la mai multe clinici din Capitala, fara a avea studii medicale, a fost prins miercuri dimineata de autoritatile romane, la Punctului de Trecere a Frontierei.

Interzicerea telefoanelor in scolile din Romania: Ce a declarat Andronescu

Telefoanele mobile au fost interzise in scolile din Franta la finele anului trecut, iar la o conferinta recenta, Andronescu a fost intrebata daca se gandeste la implementarea unei solutii similare in scolile din Romania. Masura interzicerea telefoanelor mobile in scoli a fost luata in Franta. incepand din septembrie anul trecut, copiii francezi cu varste cuprinse [] .

Doua cazuri noi in care numele medicilor nu apar in Registrul de specialitate din Romania

Scandalul provocat de Matteo Politi descopera si alte cazuri posibile de inselaciune. Jurnalistii stirilor TVR au gasit doua cazuri in care numele medicilor nu apar in Registrul de specialitate din Romania.

Miniso deschide al cincilea magazin din Romania. Unde se afla?

Retailerul japonez Miniso isi deschide primul magazin din anul 2019, si cel de-al cincilea din Romania, in centrul comercial Sun Plaza, sambata, 9 februarie. Magazinul se intinde pe o suprafata de 140 mp si a necesitat o investitie de aproximativ.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Cea mai iubita masina din Romania revine in prim plan! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pe care cere fabuloasa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )