Libnet.ro
UNICEF

08:45

Curtea lui Alex Bodi s-a transformat dupa eliberare. Imagini in premiera de la casa afaceristului, ce s-a schimbat

Playtech Playtech,
Curtea lui Alex Bodi s-a transformat dupa eliberare. Imagini in premiera de la casa afaceristului, ce s-a schimbat

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost plasat definitiv in arest la domiciliu, intr-o localitate ilfoveana, in 19 decembrie. Desi este acuzat de trafic de persoane si proxenetism, Curtea de Apel Craiova a respins propunerea procurorilor de a-i fi prelungit mandatul de arestare preventiva. Afaceristul va beneficia de conditii speciale. Fotoreporterii Impact au . continuă pe Playtech

Legatura dintre Alex Bodi si Catalin Botezatu s-a aflat acum, dupa ce fostul sot al Biancai Dragusanu a fost eliberat

Alex Bodi si Catalin Botezatu au iubit aceeasi femeie, dar asta nu e tot. Afaceristul a fost surprins intr-o ipostaza care releva o nebanuita legatura intre el si designer; mai exact, afinitatea-i pentru creatiile sale. Legatura dintre Alex Bodi si Catalin Botezatu Alex Bodi nu a renuntat nici macar in spatele gratiilor la eleganta, chiar .

EXCLUSIV Ce interdictie are Alex Bodi. Daca face acest gest banal pentru orice om, va fi arestat pe loc, imediat

Omul de afaceri Alex Bodi a fost plasat in arest la domiciliu, desi e acuzat de trafic de persoane si de proxenetism, asa ca va petrece Sarbatorile alaturi de membrii familiei. Apropiatii lui ne-au declarat, in exclusivitate pentru impact. ro, ca Alex ar vrea ca, de Craciun, sa ii fie alaturi si fiicele din Germania si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )