Libnet.ro
UNICEF

10:45

Curtea Suprema va pronunta pe 27 mai sentinta in dosarul lui Liviu Dragnea

B1 B1,
Curtea Suprema va pronunta pe 27 mai sentinta in dosarul lui Liviu Dragnea

23Liviu Dragnea va afla pe 27 mai sentinta in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. 00:Avocatul lui Dragnea cere iCCJ achitarea clientului sau. S-a implini. continuă pe B1

Decizie de ultima ora in procesul lui Dragnea. Instanta va pronunta sentinta pe 27 mai, la o zi dupa alegerile europarlamentare

Instanta va da verdictul in dosarul lui Liviu Dragnea pe 27 mai, fix la o zi dupa alegerile europarlamentare, au anuntat luni seara judecatorii. Update: Decizie de ultima ora in procesul lui Liviu Dragnea de.

Decizie de ultima ora in procesul lui Liviu Dragnea de la Curtea Suprema

Decizie de ultima ora in procesul lui Liviu Dragnea de la Curtea Suprema. Instanta a decis sa amane pronuntarea in cazul sefului PSD. Procurorul DNA a cerut in sala de sedinta pedeapsa medie pentru.

Pronuntarea in procesul lui Liviu Dragnea, pe 27 mai. DNA a cerut majorarea pedepsei, avocatii vor achitarea

Judecatorii de la inalta Curte au decis: decizia in procesul lui Liviu Dragnea va fi pronuntata pe 27 mai, adica a doua zi dupa alegerile europarlamentare. La inalta Curte de Casatie si Justitie se desfa.

Sustinatorii lui Dragnea, la Curtea Suprema: A marit pensiile, salariile, ceea ce alti lideri nu au facut asa ceva / Este unul din romanii adevarati, patrioti (VIDEO)

Luni, in jurul orei 11. 00, a inceput ultimul termen in dosarul in care Liviu Dragnea a fost condamnat, in prima instanta, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare. La termenul anterior, liderul PSD a.

Curtea Suprema a respins cererile de amanare depuse de avocatii lui Dragnea. Magistratii judeca ultimul termen in proces. Cand se va da verdictul final

UPDATE: Presedintele completului de judecata a sustinut ca va amana pronuntarea. Prin urmare, o decizie finala in acest dosar nu va fi data luni. Judecatorii Curtii Supreme au respins toate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )