Libnet.ro
UNICEF

20:00

Curtea Suprema a respins cererea procurorului de redeschidere a dosarului Revolutiei in cazul lui Petre Roman

Adevărul Adevărul,
Curtea Suprema a respins cererea procurorului de redeschidere a dosarului Revolutiei in cazul lui Petre Roman

Solicitarea procurorului general Bogdan Licu de redeschidere a dosarului Revolutiei in cazul fostului premier Petre Roman si a lui Teodor Brates, fost redactor-sef al televiziunii publice, a fost respinsa de inalta Curte de Justitie si Casatie. continuă pe Adevărul

Instanta Suprema a respins solicitarea procurorului general Bogdan Licu de redeschidere a Dosarului Revolutiei in cazul lui Roman

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a respins solicitarea procurorului general Bogdan Licu de redeschidere a dosarului Revolutiei in cazul fostului premier Petre Roman si a lui Teodor Brates, fost redactor-sef al televiziunii publice, au precizat pentru Mediafax surse apropiate anchetei.

Petre Roman se gandeste sa-l dea in judecata pe procurorul general: Unii dintre colegii lui il slujeau pe Ceausescu cu mult zel Cererea lui Licu de a redeschide dosarul Revolutiei in cazul fostului premier, respinsa de iCCJ (VIDEO)

Petre Roman se gandeste sa il dea in judecata pe procurorul general al Romaniei, Bogdan Licu, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a respins cererea magistratului de a redeschide dosarul Revolutiei i.

Kilogramele de aur ale lui Sebastian Vladescu raman sub sechestru. Curtea Suprema a decis pastrarea controlului judiciar

Cele trei kilograme de aur depuse de fostul ministru al Finantelor Sebastian Vladescu ca garantie pentru plata cautiunii de un milion de euro stabilita in timpul anchetei pe numele fostului demnitar, raman blocate in banca dupa ce judecatorul de camera preliminara a respins restituirea lor.

Curtea Suprema sesizeaza CCR cu privire la functionarea Sectiei Speciale

Inalta Curte de Casatie si Justitie a sesizat miercuri Curtea Constitutionala cu o exceptie de neconstitutionalitate care se refera la modul de organizare si functionare a Sectiei de investigare a infractiunilor din Justitie SIIJ), ridicata in dosarul in care sunt judecati fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea si fostul procuror Mircea Negulescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )