Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cutremur de 4,8 grade pe scara Richter in zona Vrancea

Hotnews Hotnews,
 Cutremur de 4,8 grade pe scara Richter in zona Vrancea

Un cutremur de 4,8 grade pe scara Richter a avut loc in Vrancea, miercuri seara, in jurul orei 22. 45, potrivit infp. ro. Cutremurul s-a simtit usor si in Capitala. continuă pe Hotnews

Cutremur cu magnititudinea de 4,8 pe scara Richter. Seismul s-a simtit in toata Romania

Update: INFP a revenit asupra informatiilor initiale, estimand magnitudinea seismului la 4,8 grade pe scara Richter. De asemenea a fost modificat si epicentrul, localizat acum in zona seismica Vrancea, adancimea.

Cutremur cu magnititudinea de 5,2 pe scara Richter. Seismul s-a simtit in toata Romania

Un cutremur cu magnitudinea de 5,2 grade pe scara Richter s-a produs in aceasta seara, in jurul orei 22. Potrivit Institutului National de Fizica a Pamantului, seismul s-a produs in zona Prahova, adancimiea.

Doua cutremure s-au produs in zona Vrancea

Doua cutremure s-au produs seara trecuta, in zona Vrancea, intr-un interval de nici cinci ore. Seismele, de 2,8 si 3 grade, ambele cu epicentrul in judetul Buzau, au avut loc la o adincime de 149 de.

Cutremur de 4,8 pe scara Richter in Vrancea. Seismul a fost simtit si in Capitala

Un cutremur de 4,8 grade pe scara Richter s-a produs in zona seismica Vrancea, in judetul Buzau, miercuri seara, la ora 22. 45, informeaza Institutului National Pentru Fizica Pamantului INFP).

Un cutremur cu magnitudinea 2,9 s-a produs in zona Vrancea

Un cutremur de 2,9 magnitudine a avut loc, miercuri, in zona seismica Vrancea, potrivit Institutului National de Fizica a Pamantului INFP). Seismul s-a produs la ora 11:41, la o adancime de 85 kilometri. Epicentrul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )