Libnet.ro
UNICEF

15:45

CUTREMUR in lumea FOTBALULUI! Din pacate este vorba despre MIRCEA LUCESCU! Nu mai are mult...

B1 B1,
CUTREMUR in lumea FOTBALULUI! Din pacate este vorba despre MIRCEA LUCESCU! Nu mai are mult...

Dupa debutul dezastruos al lui Mircea Lucescu in UEFA Nations League, mai multe voci sustin ca se pregateste inlocuirea tehnicianului roman. Potrivit jurnalistilor turci de la Takvim, Federatia Turca ia. continuă pe B1

Dupa moartea IONELEI PRODAN, o noua TRAGEDIE loveste naprasnic: Toata familia e in lacrimi, din pacate este vorba despre...

Anamaria Prodan a fost in casa in care a locuit mama sa, la scurt timp dupa moarteaIoneleiProdan, care a murit la 70 ani, in urma unei boli la pancreas. ,,Ana a fost ieri la casa si are tot timpul se.

Este vorba despre viata si libertate: Smiley a facut ANUNTUL cu care i-a iNMARMURIT pe fani... (VIDEO)

Smiley le-a vorbit fanilor despre lansarea unei noi piese. Un moment de inspiratie pura pe care am vrut sa il impartasim cu voi cat mai repede. Piesa asta celebreaza viata si libertatea fiecarui om de a-si urma.

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, o noua drama iNGROZITOARE zguduie familia: Din pacate, e vorba de iubitul regretatei artiste...

Ionela Prodan a petrecut ultimii 20 de ani din viata alaturi de Toni Antohi, un inginer moldovean cu care nu s-a casatorit insa niciodata. Barbatului ii este foarte greu sa se impace cu ideea ca.

RAMAS BUN, VIOREL!... Oana Lis tocmai a facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, e vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Oana Lis a povestit ca in trecut a fost foarte complexata din cauza kilogramelor in plus si chiar s-a gandit sa-si puna capat zilelor. in primul rand aveam momente cand nu ma mai simteam bine eu cu.

Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, e vorba de fostul primar VIOREL LIS... Oana Lis e in LACRIMI...

Dupa externarea din spital, Viorel Lis nu a scapat de probleme. Se pare ca acesta se deplaseaza cu greutate si are dificultati in a articula cuvintele. Prezent la aniversarea unui prieten, fostul edil al.

O femeie a salvat viata unui barbat inca de la prima intalnire si nu este vorba despre viata sentimentala. Cum l-a ajutat

Max Montgomery, un barbat in varsta de 56 de ani, a iesit la o intalnire de paddleboard cu Andi Traynor in Santa Cruz, California, cand a simtit o senzatie neobisnuita de arsura in piept. Dupa ce femeia.

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, Anamaria CONFIRMA... Din pacate, e vorba de o noua TRAGEDIE: Toata lumea e din nou in LACRIMI...

Anamaria Prodan a fost in casa in care a locuit mama sa, la scurt timp dupa decesul acesteia. Ana a fost ieri la casa si are tot timpul senzatia ca mama trebuie sa coboare scarile si sa vina. La un.

SOC in lumea vedetelor... Anuntul TRIST a fost facut: Din pacate, e vorba de iNDRAGITA Teo Trandafir... INIMA SA...

Indragita Teo Trandafir a postat pe Facebook un text care surprinde experienta sa de viata, dar cu care multi alti oameni rezoneaza. Cea mai grea lupta se da intre minte si inima. Niciodata nu stii.

Igor Dodon: La aceasta etapa nu poate fi vorba despre planuri de solutionare politica a conflictului transnistrean

La aceasta etapa nu poate fi vorba despre planuri de solutionare politica a conflictului transnistrean. Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, niciodata nu a acceptat asemenea discutii. Declaratia a fost facuta de seful statului, Igor Dodon, in cadrul emisiunii Puterea a patra de la postul TV N4, citat de IPN.

TRAGEDIE in lumea manelelor! Adio, FLORIN SALAM: Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut...

Zvonurile despre retragerea din muzica a lui Florin Salam au socant fanii! Un apropiat al manelistului a vorbit despre aceasta decizie neasteptata. Pe de alta parte, nu este prima data cand se vorbeste.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )