Libnet.ro
UNICEF

10:00

Este vorba despre viata si libertate: Smiley a facut ANUNTUL cu care i-a iNMARMURIT pe fani... (VIDEO)

B1 B1,
Este vorba despre viata si libertate: Smiley a facut ANUNTUL cu care i-a iNMARMURIT pe fani... (VIDEO)

Smiley le-a vorbit fanilor despre lansarea unei noi piese. Un moment de inspiratie pura pe care am vrut sa il impartasim cu voi cat mai repede. Piesa asta celebreaza viata si libertatea fiecarui om de a-si urma. continuă pe B1

O femeie a salvat viata unui barbat inca de la prima intalnire si nu este vorba despre viata sentimentala. Cum l-a ajutat

Max Montgomery, un barbat in varsta de 56 de ani, a iesit la o intalnire de paddleboard cu Andi Traynor in Santa Cruz, California, cand a simtit o senzatie neobisnuita de arsura in piept. Dupa ce femeia.

Dupa moartea IONELEI PRODAN, o noua TRAGEDIE loveste naprasnic: Toata familia e in lacrimi, din pacate este vorba despre...

Anamaria Prodan a fost in casa in care a locuit mama sa, la scurt timp dupa moarteaIoneleiProdan, care a murit la 70 ani, in urma unei boli la pancreas. ,,Ana a fost ieri la casa si are tot timpul se.

A implinit 82 de ani si a pozat SEXY pe plaja! Da, este vorba chiar de... (FOTO)

A implinit, luni, 82 de ani, dar arata si se simte cu mult mai tanara. N-a avut nicio problema sa-si sarbatoreasca ziua la mare si sa se pozeze senzual pe plaja. Da, este vorba despre celebra cantarea.

A implinit 82 de ani si a pozat SEXY pe plaja! Da, este vorba chiar de una dintre CELE MAI CELEBRE FEMEI din Romania (FOTO)

A implinit, luni, 82 de ani, dar arata si se simte cu mult mai tanara. N-a avut nicio problema sa-si sarbatoreasca ziua la mare si sa se pozeze senzual pe plaja. Da, este vorba despre celebra cantarea.

Igor Dodon: La aceasta etapa nu poate fi vorba despre planuri de solutionare politica a conflictului transnistrean

La aceasta etapa nu poate fi vorba despre planuri de solutionare politica a conflictului transnistrean. Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, niciodata nu a acceptat asemenea discutii. Declaratia a fost facuta de seful statului, Igor Dodon, in cadrul emisiunii Puterea a patra de la postul TV N4, citat de IPN.

DRAMA in muzica romaneasca! Medicii au facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba de indragitul Horia Moculescu...

Horia Moculescu a vorbit in premiera despre starea sa de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit o operatie la picior. Sunt intr-o perioada mai dificila a vietii mele. M-am operat acum zece.

Avertismentul facut de specialisti. Ce substante genereaza cancerul

Un carcinogen este o substanta incadrata de specialisti ca producand cancer. Poate fi vorba despre o substanta existenta in aer, parte a unui produs pe care il utilizezi pentru a face curat sau o chimicala ad.

BLESTEMUL Elodiei Ghinescu! inca o condamnare SOCANTA, dupa ce politistul CIOACA a ajuns dupa gratii! Este vorba chiar despre fratele avocatei! Asta EXPLICA TOTUL

Fratele Elodiei Ghinescu, celebra avocata disparuta, a fost condamnat la inchisoare pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Barbatul este profesor de religie la un liceu din.

DRAMA in lumea mondena... Medicii au facut ANUNTUL TRIST, dupa ce NEA MARIN de la Antena 1 a scuipat sange: Din pacate...

Nea Marin a facut o dezvaluire socanta. Cand Bianca Dragusanu s-a speriat din cauza unor dureri in gat, Nea Marin nu s-a lasat impresionat de suferinta acesteia si, nervos, i-a marturisit faptul ca el a.

Ce spune ziua de nastere despre viata ta intima!

Se spune ca luna in care ne-am nascut ne influenteaza simtitor modul in care percepem viata sexuala. Iata ce ii place in pat, in functie de data nasterii. Ianuarie Persistent atunci cand cineva il.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )