Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cutremur monden! CATALIN BOTEZATU a facut GESTUL EXTREM! Nu a mai suportat durerea...

B1 B1,
Cutremur monden! CATALIN BOTEZATU a facut GESTUL EXTREM! Nu a mai suportat durerea...

Surpriza totala pentru fanii lui Catalin Botezatu. CUTREMUR MONDEN! ANAMARIA PRODAN A FACUT ANUNTUL: REGHECAMPF E ISTORIE! NU SE MAI POATE FACE NIMIC GALERIE FOTO) Designerul a luat o decizie importanta. continuă pe B1

CUTREMUR MONDEN! Catalin Botezatu NU a mai suportat durerea! A facut GESTUL EXTREM (GALERIE FOTO)

Surpriza totala pentru fanii lui Catalin Botezatu. Designerul a luat o decizie importanta pentru sanatatea sa, dupa ce, in ultima perioada s-a confruntat cu probleme serioase.

Gabriela Firea si greva foamei: de ce a amenintat primarul cu gestul extrem

Gabriela Firea a fost tinta mai multor atacuri in ultimele saptamani din partea oficialilor PNL, a ministrilor si celorlalti oficiali. incercand si ea sa faca valuri in piata, a facut mai multe declaratii la Antena 3. in vara acestui an, sunt programate alegerile locale la nivelul tuturor localitatilor din Romania. Se vor alegerii primarii. in .

Andreea Tonciu, rochie de 6.000 de euro, la Bravo, ai Stil. Catalin Botezatu nu a mai putut rezista la masa juriului

Nici nu a inceput bine show-ul la Kanal D, ca deja avem parte de scandaluri intre concurente. Andreea Tonciu si Maria Ilioiu au continuat sa se atace una pe cealalta la Bravo, ai stil! Celebrites. in show-ul prezentat de Ilinca Vandici, fosta ispita de la Insula Iubirii si -a adus pana si cartea cu vraji .

Raluca Badulescu si Catalin Botezatu, aparitie uluitoare la Bravo, ai Stil Celebrities FOTO

Echipa de la Bravo, ai Stil Celebrities face furori! Raluca Badulescu si Catalin Botezatu au avut de curand o aparitie cat se poate de inedita. Atat fanii celor doua vedete de la Kanal D, cat si cei care urmaresc cu sufletul la gura show-ul au avut parte de o supriza. Editia din acest sezon le .

CUTREMUR MONDEN! Mirabela Dauer, batuta cu BESTIALITATE! Abia mai poate sa vorbeasca...

In timpul celui de-al doilea mariaj, Mirabela Dauer a avut parte de momente dramatice! Sotul ei de atunci, Traian Popovici, a recunoscut chiar ca a batut-o cu fierul de calcat si a amenintat-o cu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )