Libnet.ro
UNICEF

08:00

CUTREMUR MONDEN! S-a aflat adevarul despre relatia dintre ANAMARIA PRODAN SI LAURENTIU REGHECAMPF! Asta e prea de TOT! Imaginile vorbesc de la sine

B1 B1,
CUTREMUR MONDEN! S-a aflat adevarul despre relatia dintre ANAMARIA PRODAN SI LAURENTIU REGHECAMPF! Asta e prea de TOT! Imaginile vorbesc de la sine

Celebra impresara Anamaria Prodan a tinut sa risipeasca zvonurile despre o eventuala despartire de actualul sot Laurentiu Reghecampf. Prin urmare vedeta a publicat pe retelele de socializare mai multe. continuă pe B1

Adevarul despre relatia dintre Simina si Whats Up. Cum si-a batut crunt Marius Ivancea logodnica in urma cu cinci ani

Simina si Whats Up au avut parte de cateva evenimente nefericite de-a lungul casniciei lor. Din nefericire, Whatss Up nu este la prima abatere, pentru ca el a batut-o crunt pe fosta sotie in urma cu cinci ani. Cum a fost relatia dintre Simina si Whats Up? Whats Up a ajuns in atentia presei din .

Adevarul despre relatia lui CRISTI BORCEA: O iubeste ca un nebun! VALENTINA PELINEL a aflat totul despre COPIL (GALERIE FOTO)

Cunoscutul jurnalist Cristi Brancu a vorbit recent despre relatia spumoasa dintre Cristi Borcea si Valentina Pelinel. Acesta a dezvaluit ca desi controversatul om de afaceri este cunoscut pentru multiplele sale.

SOC MONDEN! Cu cine s-a combinat ANTONIA! Lui ALEX VELEA i-a picat fata!

Dezvaluiri bomba, in muzica romaneasca! Antonia si Alex Velea formeaza unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul autohton! RUGACIUNI PENTRU TEO TRANDAFIR! S-A AFLAT ADEVARUL DESPRE BOALA.

SERIALUL LAS FIERBINTI a primit LOVITURA DE GRATIE! Toti cei din PRO TV vorbesc despre ASTA!

Lovitura grea pentru serialul Las Fierbinti! RUGACIUNI PENTRU TEO TRANDAFIR! S-A AFLAT ADEVARUL DESPRE BOALA CUMPLITA! BURSUCU E DISPERAT GALERIE FOTO) in acest an, premiul pentru cel mai bun serial,.

CUMPLIT! Simona Secrier, marturii SFASIETOARE de pe patul de spital: Iata ADEVARUL despre MOARTEA lui Mihai Constantinescu

Simona Secrier a facut dezvaluiri sfasietoare dupa moartea lui Mihai Constantinescu. RUGACIUNI PENTRU TEO TRANDAFIR! S-A AFLAT ADEVARUL DESPRE BOALA CUMPLITA! BURSUCU E DISPERAT GALERIE FOTO) La catev.

SOC MONDEN! ANGELINA JOLIE DE ROMANIA, GRAV BOLNAVA! Piturca este iN STARE DE SOC! ANUNT CRUNT de la MEDICI! Decizia asta va apartine...

Se pare ca perioada post-natala a fost una dificila pentru Cristina Ich, fosta iubita a lui Alexandru Piturca, fiul selectionerului Victor Piturca.

Iliescu rupe tacerea in limba rusa: PSD functioneaza doar ca instrument de putere. Ce spune despre relatia Romaniei cu Rusia

Tacut cu presa din Romania, Ion Iliescu a oferit un amplu interviu agentiei de presa TASS din Rusia in contextul implinirii a 30 de ani de la Revolutia Romana. Fostul presedinte vorbeste despre Decembrie 1989, despre situatia din PSD si despre relatiile dintre Bucuresti si Moscova.

Adevarul despre ACCIDENTUL de TREN suferit de fosta iubita a fotbalistului Adrian Cristea, o celebra actrita (FOTO)

Fosta iubita a lui Adrian Cristea, actrita Daniela Olos, se lupta sa traiasca dupa ce a fost lovita de tren. Aceasta a fost stirea care a socat Romania joi dimineata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )