Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cutremur la PRO TV! Celebrul Cabral nu a mai suportat durerea! A facut gestul extrem de dragul fiicei lui

B1 B1,
Cutremur la PRO TV! Celebrul Cabral nu a mai suportat durerea! A facut gestul extrem de dragul fiicei lui

Cabral a luat o decizie radicala in preajma Craciunului. Vedeta Pro a simtit nevoia sa-i faca un dar special fetitei lui, Namiko. continuă pe B1

inca o DEMISIE BOMBA la PRO TV! Asta chiar este STIREA sfarsitului de an

Plecare bomba de la PRO TV! Elena Lasconi, una dintre cele mai vechi vedete Pro TV, a anuntat recent ca va renunta la cariera in televiziune pentru o functie in sistemul bugetar.

SOC la PRO TV! Neti Sandu si-a scos PERUCA! Cum arata in REALITATE? Acum NU mai exista niciun dubiu...

A ajuns sa fie o dilema nationala: poarta sau nu poarta peruca Neti Sandu? Multi s-au intrebatdaca indragita vedeta a PRO Tv-uluipoarta peruca ori asa arata parul ei natural, relateaza.

Si ea A PLECAT de la ANTENA 1 la PRO TV: Mi-am luat ramas bun de la echipa Observator

Mutare bomba in televiziunea din Romania! A plecat de la Antena 1, la Pro TV! Fosta prezentatoare a rubricii meteo de la Observator , Viviana Sposub, a parasit postul Antena 1.

Adrian Nastase, suparat ca a fost criticat de PRO TV: in materie de coruptie nu ar fi trebuit adaugat si faptul ca le-am sters vreo 800 de milioane de lei din datorii

Adrian Nastase a venit cu o replica pentru televiziunea PRO TV dupa ce a fost inclus intr-un material despre istoria coruptiei in Romania. intr-un material pe blogul personala in care se apara si privind.

Concediata de PRO TV, frumoasa PREZENTATOARE s-a mutat de tot in Dubai: Cu ce se ocupa acum stirista (FOTO)

Una dintre cele mai sexy prezentatoare ale PRO TV, concediata din trust in 2014, a plecat de finitiv din tara. Alexandra Stoian s-a stabilit in Dubai, acolo unde fratele sau se afla de mai mult timp.

Elena Lasconi paraseste PRO TV pentru fotoliul de primar: Refuz sa mai fac parte din categoria celor care se plang de cine ne conduce

Elena Lasconi, una dintre cele mai iubite si apreciate vedete de la PRO TV, va pleca dupa 24 de ani de la postul unde s-a consacrat. Anul viitor va candida la Primaria Campulung Muscel, oras unde si-a cumparat o casa si de care e foarte atasata.

A demisionat dupa 24 de ani de cariera in PRO TV. Motivul neasteptat pentru care a luat in sfarsit decizia

2019 va fi desemnat anul plecarilor de la PRO TV. Andreea Esca, Elena Lasconi si Florin Busuioc sunt dinozaurii acestei statii. Primele doua personalitati enumerate au petrecut cate 24 de ani in casa PRO, iar acum una dintre ele se desparte de aventura inceputa in 1 decembrie 1995 pe micile ecrane pentru un motiv neasteptat.

Adevarul despre emisiunea Visuri la Cheie. O femeie care le-a cerut ajutorul a rupt acum tacerea despre echipa de la PRO TV

In mass-media romaneasca, de ceva vreme, sunt tot felul de emisiuni, de gneul reality-show, unele de succes, altele nu. Printre acestea se numara si productia celor de la Pro TV, Visuri la Cheie. Multa lume s-a intrebat daca ceea ce se intampla in emisiunile de acest gen este adevarat sau nu. Unele dintre ele sunt .

Care este numele din buletin al lui Tudor Chirila. Juratul PRO TV a dezvaluit cum il cheama de fapt

Juratul de la Vocea Romaniei a dezvaluit cum se numeste, de fapt, in buletin. Tudor Chirila a fost o aparitie extrem de apreciata de catre public si pe parcursul sezonului 9, care s-a incheiat de curand. Vedeta de la PRO TV a admis ca numele sau din cartea de identitate este putin diferit fata de .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )